Najel jsem na ní cca 6 tisíc km (z Bulharska do Gruzie a zpět). Neměl jsem žádný problém, i v terénu (tedy s ohledem na to, že jsem jel na XT1200) se chovala způsobně, mokrou trávu ale nebere - dle očekávání. Úbytek na zadní gumě nebyl ani 50% a to jsme dálnici v Turecku jeli furt 140+, takže 10 tisíc by dala s přehledem. Neucházela.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Já na nich najel teď naposled přes 9 tisíc. Na 1200 GSA. Silnice, nějaká ta šotolina, bahno, plus offroad v Albanii. V offroadu nemám s čím a asi ani nedokážu srovnávat, na silnici udrží nesmysl. I za mokra. Problém je, že jen do určitýho okamžiku, což se láme nejspíš někde kolem najetejch 8 tisíc. Nedá vědět a z ničeho nic začne klouzat jak namydlená. Letos mi konec životnosti dala vědět v červenci na mokru v zatáčce, bolí to do teď a dát do kupy motorku stálo cca 30 tisíc. A to se jí vlastně nic nestalo.
Na 07 jezdím posledních 6 výměn pneu (cca 4 roky) a je to pokaždý úplně stejný. Od změny názvu jsem měl dvě sady. Od toho pádu v červenci jezdím na Dunlop Mutant, chtěl jsem zkusit něco novýho, ale asi se zas vrátím k mitaskám. V blbym počasí a kdykoliv mimo zpevněnou cestu mi psychicky vyhovujou špalky o trochu víc.
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...
Čau jezdil sem je,
Dal sem tak 15 sad.
Napřed to byly 07 plus , potom enduro trail.
Zvyknul sem si na ně, za mokra i za sucha, když se na ně netlačilo tak byly v pohodě, měnil sem je tak po 10 tis km.
Normálně se na ně dalo najet zadek tak 12-14 tis km, ale po 10 tis za mokra už špatny.
Od té doby co je na nich Made in índie, sem dal ještě dvě sady, ale pneu špatny, jsou tvrdy jako puk a kloužou, na zadní sem najel 20 tis km a byla tam ještě pulka, předek 30 tis a sjel sem 3mm, to je asi špatně.
Řešil sem to přímo z Mitasem, padlo hodně emailu ale k ničemu sme nedospěli, prý asi špatná šarže.
V roce 25 sem testoval 2 sady dunlop Raid, to mě nesedlo, to je hodně drapák.
Potom sem dal sadu Pirelli scorpion str a ty se daji, obouvám je znova.
Upravil rohlik727 dne 19.12.2025 22:31