Zdarec. Chlapi, přiznejte se dobrovolně, kdo byl v neděli na šedém osmikile v Poličce. Bylo se zvýšeným štítkem, tak jsem se chtěl zeptat co to bylo jestli TT, Wund...nebo snad origo béemwé? A jaké jsou dojmy. Mám objednaný nižší Wunderlich, tož nevím.
Ďýky.Mikeš.
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Zdarec. Chlapi, přiznejte se dobrovolně, kdo byl v neděli na šedém osmikile v Poličce. Bylo se zvýšeným štítkem, tak jsem se chtěl zeptat co to bylo jestli TT, Wund...nebo snad origo béemwé? A jaké jsou dojmy. Mám objednaný nižší Wunderlich, tož nevím.
Ďýky.Mikeš.
Taky premyslim o W plexi,mam od nich uz padaky a max spokojenost.Nemoh bys sem pak hodit naky foto jak to na motu vypada a jak funguje...
svobodis napsal:
Taky premyslim o W plexi,mam od nich uz padaky a max spokojenost.Nemoh bys sem pak hodit naky foto jak to na motu vypada a jak funguje...
ja mam W plexi.. nepouzite.. v bavlnce ulozene :) asi bych za rozumne penize odprodal. Asi ho nebudu nasazovat.... to same, co ma jarax.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mikes napsal:
Ďýky.Mikeš.
Jj, udělám-napíšu. Ten Wund. mě láká trochu víc než TT, měl jsem ho na 650 a bylo to úplně fantastické: když jsem jel na kámošově R1100GS, tak na mě foukalo podstatně víc.
Mikes
To Písmejkr: No jo,už jsem chtěl aj Zdenála vytáhnout na vélet, ale prý, že už je pro letošek naježděný . Až budeš na Moravě, tak se ozvi-uděláme "little trip". Ale když se tak dívám, na to tvoje foto v nicku, tak mám co dohánět...
Mikes