Řešili jsme minulý týden s kamarády, zda se zůčastnit moto akce v Ga-Pa, nakonec ale zvítězila komornější varianta. Ubytovali jsme se v prima penzionu na břehu Weisensee, na 3 noci a odtud jsem každý den vyráželi na vyjížďky..
Tady je pár foto..
Ovšem nevyhýbali jsme se ani stoupání na vrcholy po šotolinách a ža daly mršky zabrat.. spojka dostávala občas co proto..
s krávama je nutno neustále počítat...
Déšť jsme si taky užili.. Mohli jsme si hrát na potápěče na dně moře..
Zkrátka, bylo tam krásně a užili jsme si všeho vrchovatě..
bluesbery napsal:
Řešili jsme minulý týden s kamarády, zda se zůčastnit moto akce v Ga-Pa, nakonec ale zvítězila komornější varianta. Ubytovali jsme se v prima penzionu na břehu Weisensee, na 3 noci a odtud jsem každý den vyráželi na vyjížďky..
Tady je pár foto..
kde je pls ta sotolinova cesta?
btw: tu dvanacku mas peknou... musim si na to ale u tebe jeste zvyknout
btw1: hele vis, ze kdyz to nechas stat nahozene... nebo kdyz jedes hodne pomalu tak se to muze upect? viz. thread jizda po praze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bluesbery napsal:
Tady je pár foto..
kde je pls ta sotolinova cesta?
btw: tu dvanacku mas peknou... musim si na to ale u tebe jeste zvyknout
btw1: hele vis, ze kdyz to nechas stat nahozene... nebo kdyz jedes hodne pomalu tak se to muze upect? viz. thread jizda po praze.
Jedna fotka nemůže mít jednoznačně vypovídající hodnotu..Pátá fotka v pořadí je jedním z nejsjízdnějších kousíčků celkem cca 10 km stoupání , které nekleslo pod 18 % ač to na fotce nevypadá ,poloměry zatáček místy 3-4 m. , jsme pak pracovně nazvali "kamenolom..",šutrů a podstatně větších bylo daleko víc Bohužel v těch "hardcore" úsecích nešlo zastavit a fotit, byli jsme rádi že jsme udrželi aspoň minimální rychlost (99% se jelo na 1. a k tomu vypomáhala spojka) a rovnováhu. Nechci to nijak dramatizovat, ale sám na sebe i na GS jsem hrdý, co jsme projeli a vyjeli.. Jinak - teplota během té cca 1 hod. anabáze opravdu na displeji poporostla o pár dílků, ale uvaření motoru se naštěstí nekonalo. Zato spojka, ta dávala na jevo nespokojenost - smrděla celou dobu, až nahoru.
Musím zopakovat, co už jsem psal dřív - 12 je opravdu lépe ovladatelnější než 800. Na silnici i v terénu.. P.S. Navíc : Spotřeba v serpentinách 4,5 !!!!
Upravil bluesbery dne 07.07.2009 22:49
bluesbery napsal:
Musím zopakovat, co už jsem psal dřív - 12 je opravdu lépe ovladatelnější než 800. Na silnici i v terénu.. P.S. Navíc : Spotřeba v serpentinách 4,5 !!!!
nemusis ji tolik rvat do zatacek? nebo jak bys to presneji popsal?
17 cm
nemusis ji tolik rvat do zatacek? nebo jak bys to presneji popsal?[/quote]
Ano, dá se to tak říct, pokládá se lehce, skoro sama, ale přitom ji mám pod kontrolou. Za tenhle víkend jsem najel zatáček, jako snad nikdy předtím, v v některých serpentinách jsem GS obracel skoro na pětníku a s přehledem, nejsem si jistý, zda bych to nstejně zvládnul i s 800. P.S. víš že 12 je o 11 cm kratší než 800. ? I to má zřejmě svůj vliv..
Ano, dá se to tak říct, pokládá se lehce, skoro sama, ale přitom ji mám pod kontrolou. Za tenhle víkend jsem najel zatáček, jako snad nikdy předtím, v v některých serpentinách jsem GS obracel skoro na pětníku a s přehledem, nejsem si jistý, zda bych to nstejně zvládnul i s 800. P.S. víš že 12 je o 11 cm kratší než 800. ? I to má zřejmě svůj vliv..
rozvor ma o cca 8cm.... + vepredu 21 kolo... pusobeni sil asi bude fakt jine.
Kazdopadne muj subjektivni pocit je, ze se do zatacek docela nadres.. myslel jsem, ze to je normalni...
+ vepredu ma dvanactka 110mm sirokou pneu, ja jen 90mm... imho zakriveni atd. musi byt cejtit...
Upravil hicks dne 07.07.2009 23:24
17 cm
Ahoj Brodane, je to ten Sauris u Lago di Sauris? Jestli jo, tak ta zapadni rampa pres hreben k jezeru je mega. Mimochodem, ted jsem se kousek svez na osmikilu mimo asfalt a nerek bych to, co Ty. Imho je to oproti dvanactce kolo, hlavne v bahynku je to znat.
Ale z5 k veci: ty sotolinove tracky jste meli vytipovane dopredu, nebo jste proste odbocili do zakazu? Ptam se proto, ze posledne jsme meli ve stejne oblasti mensi problem s cetnikama a za tejden jedu zas. Dik za info a pozdravuj v UB.
Vjetrnik napsal:
to Hicks: do zatáček se nadřeš? to potom vysvětluje mnohé...:D:D:D...pojeď je s námi trénovat příští úterý do Sosnové *tup*
to je bez sance.. to nestiham :(
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: do zatáček se nadřeš? to potom vysvětluje mnohé......pojeď je s námi trénovat příští úterý do Sosnové
no, musim rict ze kdyz jsem se ted 4 dni v alskejch serpentinach a prusmykach, ve dvou a v plny nalozi a musim rict ze sem se nadrel ... *pissed* *pissed* *pissed* ... chvilema sem myslel ze uz ty riditka urvu ... nejhorsi bylo bdyz sem se omylem dostal na Passo Gavio od Bormia, naprosto pohoda krasna cesticka, po Stelviu pohodicka a parada, ale ten sjezd dolu byla sila, tenka vlasenka, zatacky fakt jako prase, zadny zabradli, jen obcas sutr, a dolu skoro kolmej stometrovej sraz ... to sem fakt cvakal sestku drat a byl zpocenej i na jazyku ... ale prezili jsme a ted myslim ze to byl supr vejlet ...
Slavek napsal:
no, musim rict ze kdyz jsem se ted 4 dni v alskejch serpentinach a prusmykach, ve dvou a v plny nalozi a musim rict ze sem se nadrel ... *pissed* *pissed* *pissed* ... chvilema sem myslel ze uz ty riditka urvu ... nejhorsi bylo bdyz sem se omylem dostal na Passo Gavio od Bormia, naprosto pohoda krasna cesticka, po Stelviu pohodicka a parada, ale ten sjezd dolu byla sila, tenka vlasenka, zatacky fakt jako prase, zadny zabradli, jen obcas sutr, a dolu skoro kolmej stometrovej sraz ... to sem fakt cvakal sestku drat a byl zpocenej i na jazyku ... ale prezili jsme a ted myslim ze to byl supr vejlet ...
dik.. passo di Gavia pridano do planu 17 cm
tak si dej ctryrboj, je to na jedny trase dost blizko u sebe ... z Otztallskeho udoli na Passo Rombo, odtud je to kousek na Passo Stelvio a pak je hned Passo Gavia .... pak je hned Passo Tonale (to uz jsem vynechal ... protoze uz sem fakt nemoh ... )