Cau,zrovna v pondělí jsem si pro ní byl v Pasově..Mají velikosti až od M, S nemají..Já jsem docela hubenej a rozmejšlel jsem se mezi M a L..Nevim jaký bys musel mít rozměry aby ti sedlo S, snad jen liliput typu Pedrosy.. Myslím že normální chlapy berou L, silnější XL a ty extra štíhlý M..
Ale když jsme u této bundy, koupil jsem jí komplet s kalhotami a tak mne zajímá, jestli se dají koupit rukavice v podobném provedení. U polo žádné takové nemají. Poradíte, jaké vozíte s touto bundou?
Ivo Bohuslav napsal:
Ale maji, si se špatně díval. Pharao X, jsou skoro stejný jako BMW GS, krásně laděj s modro šedou, vloni za 35 E.
Tak to jsem asi nějaký slepý, rukavice Pharao X tam mají jen v dětské velikosti a jsou to endurácké rukavice. Tedý jestli myslíš tyto: http://www.polo-m...ils.0.html
Jiné rukavice v těchto barvách značky Pharao jsem nenašel.
ipetr napsal:
Ale když jsme u této bundy, koupil jsem jí komplet s kalhotami a tak mne zajímá, jestli se dají koupit rukavice v podobném provedení. U polo žádné takové nemají. Poradíte, jaké vozíte s touto bundou?
A jaký Pharao kalhoty jsi koupil? Koukal jsem na jejich stránky a našel jsem snad jenom žlutý..Nebo jsem modrý přehlídl?