Chci si ji koupit v touratechu, ale nevím jestli M nebo XL.
Pokud byste ji někdo měl a byl ochoten mi ji ukázat (dojedu si), abych se mohl rozmyslet, kterou že velikost to chci
V TT ji nemaj na sklade? Tam by bylo asi idealni zajet a pripadne rovnou koupit jinak ja mam tu mensi vel L 49L nebo kolik. Jesli se rozmejslis mezi M a XL bral bych L
Aktualne 1250 GSA HP
já ji tu ortlíb 49 l prohlížel a za ty peníze mě nepřesvěčila, má otvírání zvrchu, takže se v tom dobře orientuješ, ale po řádném zavření se o dost zmenší, šel jsem do vodáckýho 60 l pytle za pár stovek kerej zarolováním zkrátíš na kratší, dyš to má zvrchu zavírání tak zůžíš ( a to mam ortlíb ledvinku ala martin macek)
říkám si hurikán
Já šel do tohoto: http://www.tourat...ts_id=2934
Vejdou se mi v poho na kufry Made in Bystrické a dovnitř do každého přesně padnou jedna samonafukovačka, spacák, polštářek a oblečení na spaní. S touto náplní to prfektně drží tvar, neláme se to přes kufry, spolujezdec má dost místa atd. Vyzkoušeno při totálním plaváku v Alpách, kdy pršelo celou noc a já najel tak 500 Km. Všechno durch, jenom rolky a Bystrického kufry byly suché jako bych právě doma zabalil... Mám je jako účelové právě jen na spací věci a 100% spokojenost...
Mám doma ještě jednu eLkovou černou variantu Touratechové rolky, kterou si balím věci sám pro sebe, pokud jedu sólo http://www.tourat...ts_id=1689
Upravil radosek dne 29.07.2009 14:28
kup si lodní vak je o 100% levnější 100% nepromokavej v jaký koliv velikosti od 1L do 70L a v jaký koliv barvě i vté žluté a maj i putka na uchycení. JEN TAM NENI TEURATECH,sem zastáncem toho že na nápisi to nefunguje
xavier napsal:
V TT ji nemaj na sklade? Tam by bylo asi idealni zajet a pripadne rovnou koupit jinak ja mam tu mensi vel L 49L nebo kolik. Jesli se rozmejslis mezi M a XL bral bych L
Rozmýšlel jsem se mezi L a XL, akorát jsem to blbě napsal .
V Touratechu jsem byl, tam měli Lko, XLko tam neměli. A říkal mi Milan Holý, že to XL je příliš velké. Tak jsem ji chtěl vidět, abych posoudil sám.
Nakonec jsem to vzdal a objednal Lko. Snad nebudu litovat
MCJ napsal:
Rozmýšlel jsem se mezi L a XL, akorát jsem to blbě napsal .
... no jo, to je Ti potom moje nabídka na pendrek...
Co oslovit Lojzo, ti dělají spoustu věcí i na zakázku a za dobrý peníze...
Upravil radosek dne 30.07.2009 07:02