Zdravím všechny... Můj Dakar je opatřen originál BMW alarmem, který je nastaven na Mod C, což je úroveň nejvyššího "bezpečí"... Rád bych to přenastavil na "áčko", protože tento současný mod automaticky aktivuje alarm i imobilizér a při jakékoliv servisní operaci na motorce to způsobuje nepříjemnosti... A ne a ne vypnout... V manuálu není o přepínání modů absolutně nic, jen zmíňka, že nastavení tónů houkačky provádí servis...
JAK SE TO DÁ PŘEPNOUUUUUUUUUUUUUUUUT? Přeci s tím nepojedu kvůli takové blbosti do AuteCu, kde za to nechám nehorázný prachy... !!!
Čoveče, asi bych to dal taky dopryč, je to tam jenom na obtíž. Kup si radši něco takovýho, mám to na Dakaru a spokojenost. Je to se sirénou a zároveň je to pořádnej kus železa. Cena asi 1700 Kč.
MichalGS přiložený následující obrázek:
MichalGS napsal:
Čoveče, asi bych to dal taky dopryč, je to tam jenom na obtíž. Kup si radši něco takovýho, mám to na Dakaru a spokojenost. Je to se sirénou a zároveň je to pořádnej kus železa. Cena asi 1700 Kč.
btw - nemáš více fotek tvé mašiny? vidím tam přídavná světla, chtěl bych je občíhnout...
Mám tam Helly Optilux na držáku EZY MOUNT ( http://www.ezymou...f650gs.htm. Nic speciálního. Jenom ten vypínač chci předělat, chtělo by to nějakej vodotěsnej na řídítka, zatím ho mám na palubovce, ale je o ničem.
Fotka nic moc, ale lepši kde to jde vidět zrovna nemám
MichalGS přiložený následující obrázek:
Jestli ho chces jenom preprogramovat tj.zmenit aut. aktivaci a deaktivaci,hlas sireny,atd. tak to zvladnes sam doma.Na internetu nekde urcite bude prirucka k BMW alarmu 5.1 a podle ni to mas nastavene za 2minuty.
cechi napsal:
Jestli ho chces jenom preprogramovat tj.zmenit aut. aktivaci a deaktivaci,hlas sireny,atd. tak to zvladnes sam doma.Na internetu nekde urcite bude prirucka k BMW alarmu 5.1 a podle ni to mas nastavene za 2minuty.
Fáááááááákt? To by se mi šiklo... Jen nevím, jestli se mi to povede najít...