Prosim o nějaké typy, rady, návody, kempy, poplatky, ceny.
beru jakoukoli informavi ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
jo a je to cca na 12 dní
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Ve Francii je kempů spousta, já byl letos v St. Aygulf - hezký kemp u moře, cestou do St. Tropez (asi 30km) jsem potkal další 3. Jestli pojedeš po dálnici, připrav si drobné na mýtné - hodně. Mimo dálnice je to samej kruhovej objezd... Jídla bych moc nebral v posermarketech je to s cenama skoro jako u nás...
My jsme letos o 2.7. do 16.7. jeli podobnou trasu, začali jsme na u Cunea collama Morti, Valcavera, Bandia, atd., přejezd na Col di Tenda (včetně super šotolin ), dále dále pevnosti u Sospelu, Azurové pobřeží (Freyus, Agay, St. Tropez- již nikdy více, Peilon, Monaco, atd. ), kaňon Verdon- ten by jste měli vidět, Bonette, Vars, Champs, D´izoard a okolí, mini kaňon ale bomba Georges de DALUIS. Horko na padnutí, najeto 4.100 km, kompletní náklady na 1 motorku + 1 řidič cca 17.000,-, jídlo v marketech za dobré ceny, hodně peněz padne na mýtné brány, najít otevřenou benzínku v neděli je hodně velký adrenalín, ubytování v kempech je na výborné úrovni a za rozumné ceny, kempů je zde velké množství. Jinak hodně informací jseme při přípravě čerpali zde: http://www.gps-data-team.com/poi/france/. Přejeme Vám šťastnou cestu a ať se Vám dovolená vydaří!!
Marta a Vašek
Marta přiložený následující obrázek:
Marta a Vašek - super info, díky, myslim že některá ta místa navštívíme, už jsem zkouknul nějaké fotky na google. Jenom mi ještě řekněte proč St. tropez - nikdy více? ------------------------------------------------
- Les Deux Alpes (nebo Venosc a vyjet lanovkou, ale na motorce je tam super vyjezd primo do Les Deux Alpes kolem jezera) http://en.wikiped...Deux_Alpes
falcons napsal:
Marta a Vašek - super info, díky, myslim že některá ta místa navštívíme, už jsem zkouknul nějaké fotky na google. Jenom mi ještě řekněte proč St. tropez - nikdy více?
Má to jeden prostý důvod a to že je to město plné turistů a všichni chtějí vidět četnickou stanici. Parkování je obrovský problém i pro motorky (i chodníky jsou již přeplněné*pissed*). Nejhezčí fotky četnické stanice jsou na Googlu (jsou bez turistů a bezdomovců). Jinak v tomto městě vcelku vůbec nic není, to si radši projeď Frejus a jeho nádherné památky z dob římských císařů. Navíc kousek nad Frejusem severním směrem je protržená přehrada v zachovalém stavu s krásnou přírodou.
Marta
Marta přiložený následující obrázek: