Já jsem si to myslel ,že jsou na 2 věci do jednoho zlatá kreditní karta a do druhýho troje slipy a čtvery smradlavý ponožky. tak vlastě na 8 věcí tak to už je slušnej obsah
do toho vetšího šla vložit airoh sv55, ale bylo na knop, kdybych mel zlatou kreditku tak si je necham, jinak na dovolenou absolutně nedostačující ani pro jednoho. Nejvíc mne štvalo, že kdyz jsem neco potřeboval tak po otevření na mne obsah kufru vypadl a narovnat to zase zpátky a zavřít byl docela boj.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Taky bych mel jeden dotaz.Chtel bych koupit origo plastovy Top case na 1150 GS.Nevi nekdo jestli se do neho vejdou 2 prilby-vyklapecky?Predem dik za odpoved.
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
trautumberk napsal(a):
Já jsem si to myslel ,že jsou na 2 věci do jednoho zlatá kreditní karta a do druhýho troje slipy a čtvery smradlavý ponožky. tak vlastě na 8 věcí tak to už je slušnej obsah
Taky to bylo první co jsem hned poslal do světa.Disainově pěkné ale na zbalení k ho...
TondaM napsal(a):
Taky bych mel jeden dotaz.Chtel bych koupit origo plastovy Top case na 1150 GS.Nevi nekdo jestli se do neho vejdou 2 prilby-vyklapecky?Predem dik za odpoved.
Nemohl by jste nekdo poradit jaky Topcase,tedy kdyz je ten origo na.....Jestli by na nejaky sel origo zamek,abych mohl mit jeden klicek od vseho.Myslim tim plastovy,protoze mam origo plastove bocni,tak aby to trochu ladilo.
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal