Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Listopad 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

VELKÝ DÍK!
Kubrt
Přidané 10.08.2009 22:39

Registrace: 24.09.07
Takže,založením tohoto vlákna chci poděkovat dvěma pánům.Jirkovi Stránskýmu a Ivovi BMW z HK za rady ohledně oleje,kterej mi téměř všechen vychcal přes netěsnící olejový filtr 600km od baráku,kdesi v Polsku.Patří Vám obří DÍKY.Stalo se to tak,že jsem si při poslední výměně oleje doma nevšiml těsnění z oil.filtru,které zustalo přilepené na spodku motoru a dal jsem nový filtr s novým těsněním a v tom všem vězel brouk.Po x stech km se nové těsnění zatlačilo a popraskalo a pak to všechno letělo ven... zadek,podsedlovka,kolo,brzda a do toho všeho se mi vysralo ABS a posilovač a celou dovču jsem brzdil jen zadkem,takže zítra mě čeká reset,pak nevim... Jo a abych nezapoměl,tak DÍKY patří taky velice ochotným Polákům... nezažil jsem lepší ochotu a přístup.Takže pánové DÍKY,DÍKY ,DÍKY a na Šumavě zdarec!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

trautumberk
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 08:53

Registrace: 30.06.09
Tak já nevím ,to je to první po čem jdu když vyhodím starej filtr jestli tam je těsnění.U aut klasika zůstane nalepený na bloku u hrocha se mi to ještě nestalo filtry Hiflo i nová jde do filtru dost ztuha.ShockWink.Já vím učenej z nebe nespadl alespoň máš zkušenost pro příštěthumbs up

trautumberk
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 09:15

Registrace: 30.06.09
Nezlob se na mě tohle je ale nahrávka na smeč comfortMusel jsem to sem dát jestli se někdy potkáme máš u mě panákathumbs up
YouTube Video

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 10:23

Emilio napsal:
Kubrte,Kubrte - Slyšel si někdy o tom,že od doby co jsou peníze se neděkuje???secret

To ti vytekl všechen olej a tys to zjistil až začala blikat kontrolka nebo jak?

Mě by se to asi stalo taky,ale když jsem měnil olej prvně,tak jsem si pod to lehl a koumal jsem to ze spodu jaké to tam je,no a když jsem měl v ruce ten filtr a koukal jsem kam to má přijít,tak vidím,že tam něco nesedí,když nový filtr jsem šrouboval asi dvě otáčky a ten starý víc jak pět......hmm!
Vzal jsem čistič brzd a trošku to ostříkal,abych viděl co jsem viděl.....
Vzpomenu-li si na výměny olejů,tak u mojí herky ta těsnící gumička filtru vždy zůstává na motoru....

Všechen olej ne,všiml jsem si toho na jedný pumpě,že jsem měl pod Bawcem loužičku a to nikdá nedělal.Tak jsme se s jedním Pšonkem snažili nějak dotáhnout ten filtr a pak vytěsnit prostor mezi filtrem a stěnou motoru a dolejt olej,co jsem měl sebou.Dolil jsem asi 2dcl a pokračovali jsme dál.Asi po 100km celkem palby jsme stáli na červený a ze mě to chcalo jak z píchlího seleteShock
Po ustání tečení jsem dolil zbytek litrovky a v okýnku se neukázalo ani fň,tak se rozjela pátrací a prosící akce...
Právě mě se to ještě s tou gumičkou nestalo...proto jsem tomu ani nijak nevěnoval pozornost a fláknul tam rovnou novej...
Jak píše Trautumberk,je nová zkušenost a ponaučení pro příště.
Taky jsem se před těma Polákama v autoservisu málem propadl hanboublushing
Ale hovno zle,jsme doma...teď mě čeká velký prádloGrin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 10:27

trautumberk napsal:
Nezlob se na mě tohle je ale nahrávka na smeč comfortMusel jsem to sem dát jestli se někdy potkáme máš u mě panákathumbs up
YouTube Video

Nezlobim se ,ba naopak,potěšilo mě to video,protože je fakt na místěGrinGrinGrin a frťánka si spolu klíďo dáme,třeba na ŠumavěWink

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 10:34

[quote]Emilio napsal:
To si měl tedy z prdele kliku,že ten motór neudělal HAM a nekousnul seShock
To by si pak kromě velkého prádla měl i velký hovnoFrown
Svatá pravda,Emilio.No chyběli mě v motoru cca 2 litry...

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 11.08.2009 11:10

Emilio napsal:
To si myslím,že ještě není tak špatný,každopádně to u Fífi příští pátek budem muset zapít!yummy

No to si pišthumbs up

basto
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 08:32

Registrace: 01.09.07
já sem s přilepenym druhým těsněním najel 10 000hm a byl jesem s nim i na corsice a naštěstí se nic nastalo, oto větší bylo mé zděsení po příjezdu při výměně olejeGrinGrinGrin

BoGuS
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 09:00

Registrace: 27.06.09
Kubrt napsal:
Takže,založením tohoto vlákna chci poděkovat dvěma pánům.Jirkovi Stránskýmu a Ivovi BMW z HK za rady ohledně oleje,kterej mi téměř všechen vychcal přes netěsnící olejový filtr 600km od baráku,kdesi v Polsku.Patří Vám obří DÍKY.Stalo se to tak,že jsem si při poslední výměně oleje doma nevšiml těsnění z oil.filtru,které zustalo přilepené na spodku motoru a dal jsem nový filtr s novým těsněním a v tom všem vězel brouk.Po x stech km se nové těsnění zatlačilo a popraskalo a pak to všechno letělo ven... zadek,podsedlovka,kolo,brzda a do toho všeho se mi vysralo ABS a posilovač a celou dovču jsem brzdil jen zadkem,takže zítra mě čeká reset,pak nevim... Jo a abych nezapoměl,tak DÍKY patří taky velice ochotným Polákům... nezažil jsem lepší ochotu a přístup.Takže pánové DÍKY,DÍKY ,DÍKY a na Šumavě zdarec!

BoGuS
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 09:01

Registrace: 27.06.09
A jak to dopadlo s ABS ???

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 10:46

BoGuS napsal:

ABS jsem doma zresetoval podle návodu z fora a zatim je to v cajku.Od návratu z dovči jsem na motce pořádně nejel,akorát po vesnici a zdálo se to být oukej.o víkendu se chceme jet s kámošem projet k Červený vodě do zatáček,tak uvidím,jak to bude šlapat.Každopádně přes zimu jde na diagnostiku.Jo a od tý doby vozim ve vercajku i kousek drátuSmile

Kubrt
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 10:47

basto napsal:
já sem s přilepenym druhým těsněním najel 10 000hm a byl jesem s nim i na corsice a naštěstí se nic nastalo, oto větší bylo mé zděsení po příjezdu při výměně olejeGrinGrinGrin

No vidíš,já s těma dvěma těsněníma najel cca 3000km a pak to začlo chcát,opravdu chcátShockGrin

zmijon
VELKÝ DÍK!
Přidané 13.08.2009 18:02

Registrace: 04.02.07
Kubrt napsal:
BoGuS napsal:

ABS jsem doma zresetoval podle návodu z fora a zatim je to v cajku.Od návratu z dovči jsem na motce pořádně nejel,akorát po vesnici a zdálo se to být oukej.o víkendu se chceme jet s kámošem projet k Červený vodě do zatáček,tak uvidím,jak to bude šlapat.Každopádně přes zimu jde na diagnostiku.Jo a od tý doby vozim ve vercajku i kousek drátuSmile

jiste mas ABS dual muzu se zeptat jak jsi to zresetoval pomoci dratu?me v konektoru totis chybi drat na reset
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“

MotoPaja
VELKÝ DÍK!
Přidané 14.08.2009 12:20

Registrace: 29.07.08
zmijon napsal:
Kubrt napsal:
BoGuS napsal:

jiste mas ABS dual muzu se zeptat jak jsi to zresetoval pomoci dratu?me v konektoru totis chybi drat na reset

to by mě taky zajímalo, nikde jsem návod na reset ABS III nevidělhelpless
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 42
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,751
Nejnovější člen: TomasP94

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.37 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI