Zdravim,shanim manual na 1200...kvuli vymene atd...ma ho nekdo?..v cestine by byl super,ale i za jinej bych byl rad...dik.Jinak jake svicky osvedcene jsou super...?
Emilio napsal:
Bych ti ho poslal,jen mě nenapadá jak.....
Mailem je to dost velkej soubor 28MB....
Až se vzbudí Bigr,tak ti ho sem určitě zinkne,je na to odborník....
Hele vejre,když to neumíš,tak se přihlas do kurzu..
Odkaz přes Google vyhledávání na tomto webu: http://www.google.cz/cse?cx=partner-pub-3389925508372623%3Apu07ac-stl9&ie=windows-1250&q=manu%E1l+1200&sa=Hledat
Upravil Milos dne 11.08.2009 10:13
Asi úplněk. Z vlka se přes noc stal vlkodlak a opustil svou skrýš
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Milos napsal:
Snazal jsem příspěvek od Remus511 a Emilio, bylo to úplně mimo věc a osobně mě to přislo nevhodné.
Děkuju. To víš, Emílio se vrátil z dovolené, musíš být ve střehu...
Jakýkoli jeho příspěvek v technické sekci je automaticky podezřelý...
Upravil radosek dne 11.08.2009 13:03
Milos napsal:
Snazal jsem příspěvek od Remus511 a Emilio, bylo to úplně mimo věc a osobně mě to přislo nevhodné.
Ty seš něco jako "polobůh"? Je mi jedno že jsi ten ftip nepochopil... Laskavě se nepleť do věcí do kterých ti nic není...
Doufám že bude klid a nevezmeš si to zase po svém
Remus511 přiložený následující obrázek:
Milos napsal:
Ty seš něco jako "polobůh"? Je mi jedno že jsi ten ftip nepochopil... Laskavě se nepleť do věcí do kterých ti nic není...
Doufám že bude klid a nevezmeš si to zase po svém
Je mně naprost jedno, že jsem to nepochopil, ale bylo to porušení pravidel. A pokud se ti to nelíbí, tak můžeš jít na jiný web.
Upravil Milos dne 11.08.2009 15:12
Emilio napsal:
Bych ti ho poslal,jen mě nenapadá jak.....
Mailem je to dost velkej soubor 28MB....
Až se vzbudí Bigr,tak ti ho sem určitě zinkne,je na to odborník....