Tak mě to nedalo a musím si trochu "postěžovat",než moji Báru dají dohromady. Dovolenou na Šumavě jsem chtěl využít také k prohlídce na mé moto (20.000km) v Passau.Vše od objednání přesného termínu(cca 10 dní dopředu),předání,vysvětlení závad(jedna-mastný flek u zadní manžety kardanu-u kola),půjčení jiné moto,probíhalo perfektně.Za tři dny jsem si jel vyzvednout svoji moto a ejhle!!!! Našli nějakou prasklinu na náboji kola,(poslední díl kardanu co drží kolo).Problém je ten.že nd není k sehnání v celé Evropě.A bude až koncem srpna......Podotýkám,že servis byl objednán na 27.7.
Tak mě tak napadá,že ten díl jde tak dlouho jen z Číny.A teď babo raď.
S moc dlouhým čekáním na svezení zdraví Petr.
petrjn napsal:
Tak mě to nedalo a musím si trochu "postěžovat",než moji Báru dají dohromady. Dovolenou na Šumavě jsem chtěl využít také k prohlídce na mé moto (20.000km) v Passau.Vše od objednání přesného termínu(cca 10 dní dopředu),předání,vysvětlení závad(jedna-mastný flek u zadní manžety kardanu-u kola),půjčení jiné moto,probíhalo perfektně.Za tři dny jsem si jel vyzvednout svoji moto a ejhle!!!! Našli nějakou prasklinu na náboji kola,(poslední díl kardanu co drží kolo).Problém je ten.že nd není k sehnání v celé Evropě.A bude až koncem srpna......Podotýkám,že servis byl objednán na 27.7.
Tak mě tak napadá,že ten díl jde tak dlouho jen z Číny.A teď babo raď.
S moc dlouhým čekáním na svezení zdraví Petr.
Jo Jo já to říkám pořád máte si koupit pořádnej kus železa YouTube Video
tak to přesně nevím,on ten chlápek nebyl technik.Ale mě to přišlo jako když mluví o celém těle náboje,neb říkal ...se to může kousnout.
Jo a mám GS1200-ku 07!!!!
no vypadá to tak.Já i zkoušel ať to dají dohromady a díl pošlou někam blíž.A ne neéééé.To si prý nevezmou na svoje triko.
Ale je zvláštní:
moto je už cca 3měsíce po záruce,ale díl dají na záruku BMW.(nebo výrobce dílu?),to už nevím.Ale každopádně budu cálovat jen práci.
no vypadá to tak.Já i zkoušel ať to dají dohromady a díl pošlou někam blíž.A ne neéééé.To si prý nevezmou na svoje triko.
Ale je zvláštní:
moto je už cca 3měsíce po záruce,ale díl dají na záruku BMW.(nebo výrobce dílu?),to už nevím.Ale každopádně budu cálovat jen práci.
petrjn napsal:
Ale je zvláštní:
tak tos dopadl ještě dobře.
jezdi na kole choď pěšky a o to víc se budeš tešit .
No jasně tak tam to chcije každýmu a jak to rozdělali tak zjistili ještě tu prasklinu na unašeči nebo na tom tělemůžeš bej rád že ti to dělaj němci v Passau kdyby to dělal autec tak máš po zaruce a za svý