No dnes tu bol Beba, siel na Ukrainu a pravdepodobne nie sam, kedze nieco po siedmej ma zobudil rachot ladakov pod oknami. To nemoze chodit ten autovlak o pol hodinky neskor?
Nazdar video perfektné, len prezraď čo je to za predné plexi, to totiž v ponuke nemáte. Budúci týždeň sa ku Vám chystám chcem padáky, šusplech a nejaké drobnnosti, len to plexi mi vŕta hlavou. Velmi sa podobá na to od GIVI.
Moc pěkný video, rozhodně to přineslo inspiraci i když už jsem u TT nějaký ten peníz nechal.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Krasne video.... fakt nadhera. Trosku je skoda, ze tam neni i trocha tezsiho terenu, ale chapu ze na slovensku tohle uz neni tak jednoduche.. s vasimi novymi zakony.
Jo, a SKVELA volba hudby... video tak zanecha perfektni dojem....
to jste natocili fakt vy? ja to dostal poprve od Moraba...
Prekvapive se mi to moc libi...
btw: jste 200m od zastavky v Popradu, nebo 200km?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hod si suradnice do GPS, uvidis, co ti vyhodi... A to plexi je skutocne od GIVI. Nevidim v tom ziaden problem, proste je tam GIVI. Ale uz nie dlho, caka sa na Desierto a velku nadrz a moto bude kompletka. Ked sa to stihne do konca sezony, mozno este nieco natocime... A Nemo radsej sa ozvi vopred, bud. tyzden som mimo....
Marian TT-SK napsal:
Hod si suradnice do GPS, uvidis, co ti vyhodi... A to plexi je skutocne od GIVI. Nevidim v tom ziaden problem, proste je tam GIVI. Ale uz nie dlho, caka sa na Desierto a velku nadrz a moto bude kompletka. Ked sa to stihne do konca sezony, mozno este nieco natocime... A Nemo radsej sa ozvi vopred, bud. tyzden som mimo....
a umite tohle i na zakazku?
btW: vidim dva medvedy a postarsiho partyzana... to je ono?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2