Ostudou velké ceny je jednožnačně televize NOVA. NOVA je nejúspěšnější instituce v ku.vení sportovních přenosů. Bohužel dnes už i motorek. Neserte se do toho, co nezvládáte. Reklamy na vložky mě nezajímaj, blbých keců slyším dost! Mám pocit, že snahou nacpat do komentování co nejvíce odborných výrazů nějak ztrácíte přehled o tom co se doopravdy děje.
Upravil JanVan dne 16.08.2009 13:59
moc nevím co komu na tom moderování přijde jako zkurvenýho, jistě, není to veřejnoprávní styl, ale aspoň se u toho člověk pobaví, nakonec proti gustu, mě se to líbíBMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
proč nadáváte, reklami to umožnujou, a když vás to sere tak tam jedte na živo jako já,neí to tak drahý a atmosféra nenapodobitelná,letošní brno prostě bomba
já jsem teda nemohl koukat protože jsem v anglii, ale pokud to uváděli ty dvav co dřív byli na Eurosportu, tak to je podle mě jenom plus! Na eurosportu byli super a moc se mi ten jejich styl líbil, bylo z toho cítit že maj motorky rádi a že to prožívaj, navíc dost o tom věděli.
Jestli to ale přenesli i na TV Nova to nevim
Na reklamy nemá cenu si stěžovat, je to prostě součást televize a je to byznis. Bez toho to už prostě nepude
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
no právě, to byla spíš ostuda Moto GP
když spadnul Lorenzo tak jsem si šel dělat něco do dílny páč to bylo o ničem
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Mě to přijde v pohodě, jen škoda, že když jsem někde bez satelitu,nevidím nižší kubatury,bo nefachá NovaSport. Chlapíci,co to komentujou, jsou dobří. Na ČT mluvili jen o pneumatikách a ještě nesmysly-asi dřív dělali v Barumu nebo Durexu.
Spíš mě mrzí nástup třídy GP2 místo 250tek. Budou z toho asi klasický cupový závody(stejný motory atd) a kdo ví, zda se tam někdo z našich padavek dostane.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
bluesbery napsal:
Souhlas, navíc intonace hlasu komentátora připomíná komentování pohřbu nebo šachů..
no nevím, kdyby se vybírali komentátoři podle kvality mluvy, znalostí a přehledu a ještě aby měli zábavnej hlas ... ještě by mohli mít hodinky s vodotryskem
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?