ty brďoten je vytočenejjá se mu ani nedivím,když mi někdo zvedne tlak,asi bych mluvil stejněa gdo ne,co si budem vykládatHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Nejhorší je,když se hádá blb(policajt) s blbem(policajtem). A ste v piče
Upravil Kubrt dne 17.08.2009 15:21
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Nejhorší je,když se hádá blb(policajt) s blbem(policajtem). A ste v piče
... a co blb traktorista a blb traktorista? Takze sorry, ale nebagatelizuj.
to bylo myšlený jako "džouk" a jestli jsem urazil "POMÁHAT A CHRÁNIT" tak soráčekKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je zajímavé, že se to na internet dostalo až po 14ti dnech co to kolovalo po útvarech formou mp3 v telefonech F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Má pravdu lidem jak se povolí, tak toho rychle zneužijí. U mně je to samé přijdou do služby vaří se káva a čaj a proběhne za peníze daňových poplatníků snídaně. Taky mne to stojí nervy a tím pádem i zdraví.
Joe napsal:
Má pravdu lidem jak se povolí, tak toho rychle zneužijí. U mně je to samé přijdou do služby vaří se káva a čaj a proběhne za peníze daňových poplatníků snídaně. Taky mne to stojí nervy a tím pádem i zdraví.
To máš sice recht, ale nic to nemění na faktu, že je to primitiv, co nejspíš vyšel tak ze čtvrtý obecný a kterýmu navíc za ty naše daně platíme vedoucí funkci Ale takovejch asi bude... Holt lidi jen tak nepředěláš a to 20.století s "naším národem" celkem dost zamávalo. Obávám se, že to bude trvat ještě hoooooooooodně dlouho...
Maiali nel Fango!
No, nezastavam se jeho vystupu, ale hold jen nadaval, jak mu zobak narostl. A ze narostl hodne kratky. To ze na ne rval a jak na ne rval, na tom nic nevidim. Proste jim to ladoval do hlavy polopate. Nikdo nevi, co tomu predchazelo. Zrejme asi neco jo. Pokud to bylo z nevyspani, tak je to k zamysleni. U teto "akciovky" nikdy nevis. Mas podepsano seznameni s tak neskutecnym mnozstvim predpisu, ktery nikdy nemuzes dostat do hlavy, ze to normalnimu smrtelnikovi hlava nebere. Kdyz pak slapnes vedle, tak se jen podivaji, jsi-li s predpisem, ktery jsi porusil seznamen a NAZDAAAAR. Nikdo se s tebou nebavi. Poslouchal jsem to nekolikrat a rikejte si co chcete, ale musim rici ze mluvil celkem vecne. Jen ta retorika trochu vazne. Ale hold, kazdej jsme jinej. Jsem presvedcen, zi si jeho hrejiva slova vsichni pritomni vzali k srdci a budou si je pamatovat hodne dlouho.
Upravil spea - ToM dne 24.08.2009 11:35
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu