Zdravim chlapi, mam problem se spojkou na 1200 GS. Predpokladam, ze je zavzdusnena, ale nepovedlo se mi najit jak na to.
Problem se projevuje tak, ze kdyz jedu delsi dobu, rekneme zhruba 5km a vic bez razeni (ta vzdalenost bez razeni se zkracuje - pred tremi mesici jsem mohl jet i 50km), tak pak uz promackavam spojku na prazdno az na heft, pak to teda musim skopat bez spojky na neutral a poradne to propumpovat a pak je to zase v pohode, dokud neprijde delsi rovinka. Pri jizde po meste nemam zadny problem, spojka zabira jak ma - cely tyden o problemu nevim, ale staci zase pak chvili jet po delsi rovince bez razeni a je to tu zpet.
Nadobka na levym riditku je plna - vidim tam nahore bublinu, kdyz naklonim motorku, takze malo kapaliny tam nebude.
To bych rad zkusil odvzdusnit, jenze nevim jak? Nepovedlo se mi najit zadny navod... predpokladam, ze otevru tu nadobku na riditku (pokud ji neurvu - vubec nejde povolit - je tam nejakej figl?), povolim sroubek dole (cislo 5), dal budu nahore dolejvat, mackat spojku a dole to bude curat...
koules napsal:
Diky Emilio, presne tohle jsem potreboval slyset. Jsem odvzdusnovaci zacatecnik, tak nechci udelat nejakou volovinu.
Jestli s tím potřebuješ pomoct,tak řekni. Jsem zatím taky v Praze.
A POZOR v nádobce NENÍ brzdovka,ale spec. kapalina. Aby jsi nedolil brzdovkou a ta ti nesežrala časem gumičky v pumpě a válečku.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jestli s tím potřebuješ pomoct,tak řekni. Jsem zatím taky v Praze.
Musim rict, ze takovou nabidkou nepohrdnu - jak jsi na tom s casem? Dnes / zitra / do konce tydne...? Ja muzu prakticky kdykoliv behem dne.
S časem je to horší. nějak nevím,co dřív. Skoro všechno řeším "operativně". To znamená napsat SMS,nebo zavolat a domluvit konkrétně v tu danou dobu. Protože teď nevím co bude zítra...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS