Jo jo kdo umí tak umí. To LT to už musí bejt asi opravdu frajer.Nachápu proč KTMáci řešej že BMW neumí udělat endura .
Emilio tady máš důkaz,že to jde i na 1200 .
trautumberk napsal: Jo jo kdo umí tak umí. To LT to už musí bejt asi opravdu frajer.Nachápu proč KTMáci řešej že BMW neumí udělat endura .
Emilio tady máš důkaz,že to jde i na 1200 .
To máš recht s tím LT,to jsem čuměl jak péro Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Je vidět,že to už někdy dělal... Hold kdo umí,umí a je jedno na co ho posaděj. Ovšem LT to už je velká potvora na tohle dovádění. Ale je vidět,že to jde i na obrhrochovi určenýmu k dálničnímu hltání km.
Prostě je to šťastnej člověk. Dělá co ho baví a ještě mu za to platěj. A dělá to DOBŘE.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Je vidět,že to už někdy dělal... Hold kdo umí,umí a je jedno na co ho posaděj. Ovšem LT to už je velká potvora na tohle dovádění. Ale je vidět,že to jde i na obrhrochovi určenýmu k dálničnímu hltání km.
Prostě je to šťastnej člověk. Dělá co ho baví a ještě mu za to platěj. A dělá to DOBŘE.
Teda mě to stačilo vidět a málem jsem si cáknul do trenek. Nesedl bych si za něj ani na houpacího koně. Když si představím, co potřebuju místa na otočení a on i to LTčko točí na pětníku........Alespoň je vidět, že jsem zdaleka ani nesáhl na možnosti svého stroje a už to tak zůstane, bo jsem posraný a bojím se vyválet.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz