Koukali jste? Ted na konci tam proháněli HP2 a měli k tomu zvuk čtyřválcový motorky tak v 12000 otáčkách. A ten let a vystupování za letu. Jak řízená střela. Fakt žasnu co ty banderovci nevymyslej
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
No já jsem na to čistě náhodou hleděl jako vějr . Viděl jsem tedy až tu záchranu, ale nečekal jsem HP2ku v TV.
Jinak při uvedení motorky jsem nevěděl, co si mám o HP2 Enduru myslet, ale teď se mi moc líbí. Jen ty prachy, to nechápu, že to tak je drahé. Jinak bych ji chtěl hned
No, já taky nevěděl co si o tom mám myslet. Ted už vím. Má to dobrej zvuk a umí to dobře lítat a zvládne řízení každěj blbec. Vlastně Turek
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ten zvuk při dabingu mě fakt dostal. Na ty jejich kaskadérský pohádky jsem si už nějak zvyknul.
Ještě jsem si vzpomněl na jeden dabing motorky. Bylo to v jednom z dílů Místo činu - komisař Schimanski se tam vydal na dovolenou po venkově na R 100GS PD - ta motorka tam byla předabovaná zvukem Jawy 250. Tenkrát jsem se málem posral smíchem.
Joooo, to si taky pamatuju. Takovejch věcí je fúra. Třeba když někdo jede pořád stejnou rychlostí a zvuk už řadí po osmý
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Chlapi, nezerte to tak, ved je to pre normalnych ludi atraktivna podivana, jak tam tie kvalty pekne tichucko padaju - nie je kazdy motorkar, aby to pochopil. A ked potom strejda z dediny na nakupe v Kaufl...e vo velkomeste pocuje, jak nam tam na geese dvojecka pekne "krupne", tak by nas najradsej vzal holi.
Budme muset začít šířit osvětu... stát u velkých obchodů a rozdávat letáčky, CD, DVD A všem to nějak vysvětlovat!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Ale viděl jsem před asi 2 týdny nějaký film (nevím jak se jmenoval), kde se nějací archeologové dostali pomocí stroje času do minulosti (válka Francie-Anglie) a tam byl párkrát záběr na jednoho z hlavních hrdinů jak jezdí na R1150GSA stříbročervené. A kupodivu tam seděl i zvuk z BMW!! 5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Tak to mi uniklo,mladej pro mě letěl do dílny že f televizi lítá baworák a než sem došel tak bil prič.
Tu kobru sem taky neviděl,já se vůbec celkově asi na televizu nedívám mi na vesnici totiž na ni nemáme čas...
Upravil Bohumil dne 19.01.2008 11:04
Kupredu spatki ni krok...
swat: jo Proud času se to jmenovalo....
akorát tam teho baworáka moc nebylo, jen pár záběrů
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
JJ jedna jízda offroad a pak párkrát jak nekde stojí
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis