http://www.bmw-mo...¬rack=117 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
asi ctou nase forum, co
17 cm
Vjetrnik napsal:
konečně přišli na to, jaká barva je ta NEJ............
ne... slusni lide uz si osmikilo koupili, tak museli udelat barvu i pro plebejce
17 cm
Ta oranžová je vcelku povedenáJe pravda , že proti KTM nemám žádné výhrady.Kamarád má SMko s Akrapovičema a myslím si ,že by mám většině natrhl prdel a docela suše.Tím ale chci napsat ,je jedno na čem jezdíš ,ale jak na tom umíš.
Das ist BMW
brozkin napsal: je jedno na čem jezdíš ,ale jak na tom umíš.
to mistnim nevysvetlis
a nekaz jim radost, ze maji ten nejlepsi model nejlepsi rocnik a nejlepsi barvu na svete (ted zrovne nemyslim Vjetrnika)...
17 cm
brozkin napsal:
Ta oranžová je vcelku povedenáJe pravda , že proti KTM nemám žádné výhrady.Kamarád má SMko s Akrapovičema a myslím si ,že by mám většině natrhl prdel a docela suše.Tím ale chci napsat ,je jedno na čem jezdíš ,ale jak na tom umíš.
Tak to docela rád věřím zvláště tomu o téé prdeli ,ale to se tady probíralo již několikrát
brozkin napsal:
no to je právě o tom, teda podle mě , že KTM je skvělá na to aby někomu natrhla prdel, kdežto BMW je dělaný na to, aby nikomu prdel nenatrhlo a musím říct, že já sem s tímhle max. spokojen
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
no to je právě o tom, teda podle mě , že KTM je skvělá na to aby někomu natrhla prdel, kdežto BMW je dělaný na to, aby nikomu prdel nenatrhlo a musím říct, že já sem s tímhle max. spokojen
ono je totiz take realne, ze prvni komu motorka natrhne pr*el bude ridic
17 cm
Ta bíločerná je krásá ... docela začínám přemejšlet si nechat přestříkat žluté díly na bílé ... btw je s tim velke behani co se tyka barvy v technicaku ? Diky
Bulvic přiložený následující obrázek:
[112.39Kb]
Upravil Bulvic dne 29.08.2009 19:37
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !