Nejak se mi to zacina sypat po elektronicke strance,na displeji nabihaji pri kazdem startu odlisne ikony,nekdy sveto rozsviti hned pri otocenim klicku nekdy az po nastartovani,a vcera jsem nenastartoval protoze to hlasilo vybitou bat.a dnes uz to bylo v poho chytlo to na prvni skrtnuti. si to dela co chcedocela by mne zajimalo cim to je.
Upravil Danes dne 26.08.2009 23:52
no a ted si nejsem jitej jistli to uz delalo pred tim,ale z praveho nastavovace volnobehu (Nastavovač volnoběhu 2 13547672966 $178.54 ) mi jdou podivne zvuky pri otoceni klicku.
Upravil Danes dne 26.08.2009 22:18
Tak muj Bawor nesmi zmoknout,je to husty.udajne se dostala vlhkost do elektroniky.par stovek tis.km. jsem odjezdil na japoncich ale tohle jsem jeste nezazil.
To chce klid a postupně to eliminovat.
Danes> zkontroluj vše kolem baterky. Takhle se to chová když je málo šťávy. Zejména to světlo je mi odněkud povědomé. Kontakty atd.
pozitri se na to mrknu,dnes jsem najezdil asi 400km a vse v poho,az na posilovac brzd.Pri zmacknuti brzdy vyluzuje podivne prerusovane zvuky,predtim to nedelalo.ABS maka na 100%,protoze jsem psa co mi vbehl do cesty asi v 100km ryhlosti neprejel.