fanosu ze by jsi to chtel koupit? co HP2 ta uz te nebere
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
HP2 to je pro mne to pravy a doufam,ze az vyleze tohle tak padne cena Hapiny jeste trochu dolu a pak prijde muj (doufam)vitezny CASSSSS.Ale tohle je taky moooooc peknyyyy,libila by se Fanooskovi!!Uvidime za kolik bude penizku.Kdyz by to bylo rozumny tak proc ne?Ale HP2 je HP2.
anebo byt tebou tak to neresim kup si obě a je to no nic musis pockat jaka bude cenovka aby jsi vedel kolik piv si budes muset utrhnout vod huby
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Já si už žádný pivo od huby trhat nebudu. Mám vybráno. Jen kdydy ty nový modeli měli 21" a dráty.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Já si taki uš žádný pivo trhat vot hubi nebudu, dvanástka je fáň ale nebudu furt jak trotl dělat na motorki.Rači budu jezdit...Jo a dvanástku sem mislel jako dvanástku,ne jako dvanástku
Cycli napsal:
Já si už žádný pivo od huby trhat nebudu. Mám vybráno. Jen kdydy ty nový modeli měli 21" a dráty.
na kazdyho jednou dojde jiste vis sam ze kdyz clovek neco chce tak to proste musi mit
Ja si taky nechcu trhat skopky vod huby,ale kdyz to vidim tak.........!Ja proste nemuzu,ale kurwa zas to ale.Nic,doma zustane to co mam a hotovo!!!!!!!Ale zase mit doma Uplne vonavou a panenku jeee to by bylo.Uz mne to taky sere makat porad jenom na plečky!!!!!No jo no mozna HP2 mozna 800GS mozna KTM a nebo taky mozna NASRAAATT!!!
fanosu moooc pekne si to napasal no co aspon je motivace k praci ne Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Ahoj, nemate nekdo nejaky informace o novym GS1200?
Kdyz jsem se po 2 mesicich rozhodovani mezi Varanem a GS konecne rozhoupal, tak jsem dostal dalsi ranu pod pas v podobe "faceliftu?" GSa.
Nemate nejaky info nebo napad kde zjistit co a jak? Jestli jde jen o design, kdy bude k dostani a tak?
swat: no diky diky. Takze tak nejak asi +- stejny, jen design. Bych predpokladal. No nevypada to spatne, zase je to trosku plastovejsi. aspon to na me dela ten dojem.
Cervenou bych taky nemusel, ale jinak to nevypada blbe. Nicmene zrejme bude uplne jedno, jestli tohle novy nebo ne, protoze to bude urcite stejny.