Asi týden to zlobí, kde je chyba nevím, bo to "pičuje" i dalším lidem, se kterýma jsem to řešil.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pozoruji to taky.
Varianty
1) Přejít k jinému poskytovateli
Je s tím šílené práce s komplikacemi
2) Přejít na vyšší hosting u stejného poskytovatele služeb
z něčeho se to musí platit
3) počkat / zatím počkat
Jelikož se to objevilo v poslední době, tak ještě jsem nechtěl dělat dělat nějaké ukvapené závěry, je pravděpodobné, že problémy vyřeší.
Co taky zbývá než počkat. Hosting a vůbec všechno kolem počítačů je "duchařina". Jednou to jde v pohodě a příště to nenaběhne vůbec. Poslední dobou to taky kolikrát vzdávám, když mě nenaběhne vlákno Kdyby to opravdu jinak nešlo, tak ten vyšší hosting by možná nebyl od věci a jak tu už Bluesbery psal, to "kilo" nikoho nezabije a pojedem dál.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hele, je to čím dál horší... Praxe je u mě teď taková, že čekám na načtení stránky i víc než minutu...
Řeším to tak, že kliknu na věc, která mě zajímá, shodím okno do spodní lišty a jdu dělat něco jiného. Za chvíli otevřu okno, napíšu nebo přečtu, odešlu nebo přepnu, shodím okno do spodní lišty atd... atd...
Radosek napsal:
Hele, je to čím dál horší... Praxe je u mě teď taková, že čekám na načtení stránky i víc než minutu...
Řeším to tak, že kliknu na věc, která mě zajímá, shodím okno do spodní lišty a jdu dělat něco jiného. Za chvíli otevřu okno, napíšu nebo přečtu, odešlu nebo přepnu, shodím okno do spodní lišty atd... atd...
Mám stejný systém. Snad se to pohne k lepšímu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ahoj, taky mi to nejde. Minutu čekám minimálně na načtení stránky. Někdy i déle.
Upravil Jarda-vopic dne 02.09.2009 08:53
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
GROG napsal:
Tak zas tak pomalý to nemám,načtení stránky cca 10- 15 sec.,ale pomalejší to rozhodně je.
Tak to máš asi kliku že sedíš někde blízko toho webového serveru. Ale než to doleze až k nám do Líbeznic, tak to ještě holt chvíli trvá. Jestli oni to neposílají Českou poštou...
Ale spíš to vidím tak, že komerční ajťáci chtějí vytáhnout prachy z něčeho co funguje a tak dělají naschvály. Čím dál častěji se přesvědčuji o tom, že hned po zednících je nejhorší verbež IT sebranka (viz půl roku nefunkční InternetBanking24 banky ČSOB v Mozilla Firefox)...*pissed*
moje pozorovani je bohuzel takove, ze po pomerne linearnim prodluzovani nacteni to v urcitem bode nabere exponencialu a je zle.
tenhle system je nejakej patchnutej opensource, ne? imho je cesta pres cachovani... pripadne promazat starsi fora.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2