Ahoj mám prosbu, byl by někdo z Brna či okolí ochoten půjčit mi klíč na olejový filtr? Popř kde by se dal v Brně sehnat? (on se bude hodit i nadále). Originál mi přijde poněkud drahý a někde sem slyšel, že se dá běžně sehnat jinde. diky
Tak jsem tam volal a bohužel teď nemají ten klíč na skladě. Mám ho objednanej, ale bude až někdy příští týden, takže pokud by to šlo rád bych si jej pujčil. Stačí mi jedno odpoledne.
Klíč na olejový filtr= natlouct 2 šroubováky do filtru a třetí dát nezi ně a zabrat. Šikovný člověk si ani nezasere ruce. A nebo olejovej filtr KN má na sobě navařenou matici takže se dá krásně povolit golou. Příště do něj jdu.
ty hřebíky nevím jestli jsou nejlepší metoda, když klíč na Manny stojí asi 130,-, tím klíčem se dá filtr totiž i utahovat a funguje i na dorvaný filtry
a podle fotek,osobně jsem neměřil, by mohl pasovat i na Hiflo filtry
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Klíč Mann LS 7 pasuje minimálně na filtry Mann MW712 a Shampion C301. Osobně vyzkoušeno. Měnil jsem zatím dvakrát a maximální spokojenost. Mohu jen doporučit.
Pája
David_BO napsal:
Nedavno jsem to resil taky. Klidne ti ho pujcim (bydlim v bilovicich nad svitavou, nebo si pro nej muzes prijet do prace v Brne - kousek od mendlaku).
Anebo si ho za asi 250 korun prikupit v prodejne Univer v Komine: http://www.univer...
Já klíč na filtr někomu půjčil a už se mi nevrátil.... napadli mě asi 3 lidi a všici to zapřeli, takže jsem naprosto bez klíče.
Takže přísloví "Když se chceš něčeho zbavit, vypůjč to." aplikováno v praxi. *pissed*
Upravil Hrabe_X dne 19.01.2010 12:19
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Já klíč na filtr někomu půjčil a už se mi nevrátil.... napadli mě asi 3 lidi a všici to zapřeli, takže jsem naprosto bez klíče.
Takže přísloví "Když se chceš něčeho zbavit, vypůjč to." aplikováno v praxi. *pissed*
Měl by jsi se kámošům omluvit z podezřívání Já ho našel na šusplechu, když jsem ti dělal to přetěsnění pod válcem a "prsama". Zapomněl jsi ho nasazenej na filtru při poslední výměně oleje Čeká na tebe i s motorkou u mně.
Hrabe_X napsal(a):
Měl by jsi se kámošům omluvit z podezřívání Já ho našel na šusplechu, když jsem ti dělal to přetěsnění pod válcem a "prsama". Zapomněl jsi ho nasazenej na filtru při poslední výměně oleje Čeká na tebe i s motorkou u mně.
Hrabe_X napsal(a):
Jsem si skoro cvrkl...
Dva důležité momenty ve vývoji člověka: když se postaví na vlastní nohy a když se posadí na vlastní BMW.
Myslím, že jsem se právě stal nejslavnějším členem stránek.
Holt paměť už mi neslouží jako dřív....a taky ta paměť, ta už nejni co bejvala.
Motiv na knihu "Jak donutit kamarády uklidit si v garáži."
Druhej díl bude.. "Jak dostat od kámošů před držku."
----
Na svoji obhajobu bych rád uvedl: Motorka musí být neustále připravená na servis=nasazený klíče a imbusy na všech šroubech.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /