Zdravim vás foraci, jsem tu sice krátce, ale k napsání tohoto příspěvku mě donutil starší příspěvek, kde řeší Miloš vkládání věcí na toto forum, včetně (veškeré připomínky k foru).Jsou tu bohužel lidé, co kritizují a budou kritizovat forum stále.Díky Milošovi toto forum funguje,jak on sám psal, udržet foum v běhu, doplňovat a zlepšovat forum dá neskutečnou časovou zátěž.Trochu uznání by pánové neškodilo.
Díky za Forum
PS: Máte-li někdo podobný názor, tak ho sem klidně napište, myslim že jeho práce stojí za pár slov.
Tak já se přidám s díkem za tyto stránky, i když počítačům vůbec nerozumím, tak si ani nedovedu představit co to obnáší. Stranky jsou super a myslím že o tom nejlépe svědčí návštěvnost této stranky. Miloši díky
Splněný sen moje 1100GS
Ahoj všem,
sice patřím k těm novějším členům (cca rok), ale snadno si dovedu představit, jak by všem zkomplikovalo život, kdyby takovéto fórum najednou nebylo. Kam všichni (zkušenejší i nezkušení) běží pro radu, když se s naším strojem něco stane? Já tady vždycky pomoc našel a když jsem o ni požádal, pokaždé sem ji dostal. Fórum má dnes obrovský kredit (i třeba jen mezi návštěvníky), proto bych taky rád podpořil a poděkoval za práci všem, co se o to tady starají.
Díky Dawid
Upravil Dawid dne 05.09.2009 10:57
Za fórum a jeho vedení díky,jsem skoro denním návštěvníkem. Hledám zde rozumy, ale i zábavu. Pošťuchování mezi chlapama je přece sranda(pokud je v souladu s pravidly fóra). Takže, Miloši, pevné nervy a vydrž, chodíme sem rádi.
PeDR napsal:
Za fórum a jeho vedení díky,jsem skoro denním návštěvníkem. Hledám zde rozumy, ale i zábavu. Pošťuchování mezi chlapama je přece sranda(pokud je v souladu s pravidly fóra). Takže, Miloši, pevné nervy a vydrž, chodíme sem rádi.
jj... moje rec
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já bych to napsal asi takhle: Známe elektrický obvod,skládá se baterie(to co nás napájí tj: BMW GS),el instalace(síť)spotřebič(uživatel)a logicky vypínač i přepínač nebo pojistky v našem případě víc vypínačů(admini)když má nějakej spotřebič problém zafunguje vypínač norm. jev.V každým obvodu je plusty hodný) a mínus (ty zlí -spíše nehodný -rebelové) tak to je a opět normální jev tak to v životě chodí a jinak by to asi ani nefungovalo. Tak určitě díky adminům,že je to baví ale také díky rebelům ,že je kůlna a hlavně kucíí ,ať to tady maká co nejdéle
Posílám na muzika numarul jednu píseň adminům
Taky jsem tu krátce a díky těmhle stránkám jsem poznal plno nových a super lidí, proto velký dík za práci na těchto stránkách a foru
BMW R 1250 GS Exclusive
jsem z těch, kteří tu byli od úplného začátku, tou samou dobou i na našem řeckém fóru, který tehdy vznikal
po asi roce se změnil náš zdejší web a byl vytvořen jiný site, kde jsem se stal i moderátorem, proto vím z prvé ruky, co to obnáší a to nejsem admin, ale jenom mod (jeden z důvodů, proč poslední dobou nemohu být tolik aktivní i zde...)
- musíš číst téměř vše, ať už tě to téma zajímá nebo nikoli, abys byl v obraze, co se děje. To vůbec není lehké, předpokládá to přinejmenším hodně času a to memluvím o námaze psychické, přelouskávat se přes témata tobě vzdálená
- musíš být spravedlivým rozhodčím, pokud dojde k roztržce, nesvárům----a znáte to, ten nejspravedlnější rozhodčí je ten, kterého si nikdo skoro nevšiml, ale to neznamená, že tam nebyl!!! (a navíc, vždycky se nějaká strana bude cítit ublížená)
- to dělají mods, ale admin má i další povinnosti! Technická podpora webu, backup, platforma softwaru a její updating, financování situ (ať už "ze svých", nebo pomocí reklam, kde ovšem musí být takový způsob, aby nenarušovaly site jako takový)
vím, že často nemám ani ani čas ani náladu na to, abych sám psal, tak se cítím vytížen ostatními povinnostmi moderátora k situ, a to si pořád můžu říci, že dnes na to dlabu, nevadí, jsou i jiní moderátoři
ale admin? Musí být pořád ve střehu, protože je plno věcí, o kterých může a musí rozhodovat jenom on sám, telefonuje pořád pokud klekne server, stresuje se pokud něco nejde jak hodinky. Jako malé dítě, které je na vás úplně závislé a NEMÚŽETE to nechat plakat do zítra, když má hlad
a přitom všem být low profile a neprovokovat členy jakýmkoliv velkášstvím a vedoucnictvím
A TO VŠE TO DĚLÁ MILOŠ PERFEKTNĚ, TAKŽE DÍKY
Upravil Doc dne 06.09.2009 11:21
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
ale admin? Musí být pořád ve střehu, protože je plno věcí, o kterých může a musí rozhodovat jenom on sám, telefonuje pořád pokud klekne server, stresuje se pokud něco nejde jak hodinky. Jako malé dítě, které je na vás úplně závislé a NEMÚŽETE to nechat plakat do zítra, když má hlad
Milos ale neni jen admin, ale i developer... o to to ma slozitejsi
Jinak pojeti admina je imho server co server, forum co forum jine...
ja osobne take adminuji na celkem dost let starem foru kde razime tradici "minimalni intervence"... v pripade nouze forum zamkneme (napr .pokud tam pobiha opravdovy uchyl co uverejnuje osobni adresy a vyhrozuje ze nekoho zbije).
Ale jak rikam.. neni to cernobile a ja jsem za to rad.
17 cm
hele zavodniku cos tam vlastne daval za obrazek?
17 cm
PeDR napsal:
Není co dodat. Snad jenom to, že jsem všechny doplňky na motorku sehnal právě zásluhou tohoto webu...
Díky Miloši.
Chtěl bych jen říct, že od začátku, jsem byl proti jakékoliv cenzuře, bohužel jsem byl k danému kroku (udělení Banu Remus511) donucen. Web v prvním roce (http://www.bmwgs....admore=184) byl naprosto pohodový. Bylo zde registrováno 404 lidí a vládla přátelská nálada. Po roce se díky pár lidem, naprosto změnila atmosféra (http://www.bmwgs....admore=295). I přes několik výzev moderátorů ke mně a osobních emailů s vámi, jsem zastával stále názor, že mazání na webu by nemělo vůbec být. Tímto bych se chtěl omluvit hlavně těm, kteří na web již díky neshodám nechodí nebo se přesunuli do ústraní.
Víkend jsem měl pracovní na stavbě a mohl jsem si v klidu ujasnit, jak by web měl fungovat. Z webu se stalo něco, co jsem při jeho zakládání vůbec nepředpokládal. Nyní si doufám tvrdit je v Česku jeden z nejnavštěvovanějších webů zaměřených na motorky BMW. Pokud jsem se tedy ohlédl za prvním a druhým rokem, tak je mi mnohem bližší varianta malého komunitního webu, který i kdyby měl jen 10 spokojených lidí, tak je více, než pomalu 1500 naštvaných uživatelů. Web musí sloužit i jakási „web-hospoda“ o všem možném, ale jsou určité hranice. Je skvělé, že si zde oznamujete své narození dětí, svatby apod., nevadí mi, když firmy a lidé zde nabízejí zadarmo výrobky nebo služby komerčního rázu, vždyť je to pro nás. A hlavně, web by nebyl tím čím je hlavně díky lidem, kteří jsou vždy ochotní a znalí technických problémů. Bez nich by zde nebyly ty rady, které nám pomohou si plně vychutnat jízdu na motorkách. Tímto bych chtěl poděkovat hlavně moderátorům a vám všem, kteří zde vytváříte technicko-cestovní poradnu.
Upravil Milos dne 08.09.2009 06:57
- nove koste dobre mete
- kdyby tu bylo 1500 nespokojenych uzivatelu, neni tu takova frekvence prispevku...
- ja si nemuzu pomoct a mozna se pletu, ale z upeni "puvodnich" uzivatelu tak trochu citim chlapska ega... aneb jsou nespokojeni ze uz nehrajou prvni housle. A taky se obavam, ze to upeni v nekterych pripadech souvisi s prostym faktem, ze se s internetom tolik neszili
- nadavani na pomery tady je mozna az trochu moc velka moda
- poradaji se srazy, utvorilo se tu nekolik/dost? skupinek co spolu jezdi... napr. my aktualne s Morabem a Vjetrnikem chodime denne na jidlo.. schazi se seslost ze stredy.
ja to fakt nevidim tak tragicky
17 cm