Panové, vy už to určitě máte vyzkoušeno. Konečně jsem si pořidil Zumo a ted přemyšlím kam ho dát, aby co nejmíň překážel, abych na něj dobře viděl a dosáhl a abych ho při prvním odložení v lese neurval jako už několikrát zrcátko. Kde ho máte vy ? Poradíte?
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Bohužel to není moje, jednou si to pořídím, ale je to hudba daleké budoucnosti
Asi by bylo nejlepší si přikoupit uzamykatelnej držáček od Touratechu, potom bych se klepání nebál, navíc by ses nemusel bát, že ti to při placení za benzín někdo sekne...
když dáš GARMINA takhle dopředu, tak potom nejde ovládat a zvlastních zkušenosti ho mám již na řidítkách na držáku RAM plus držák navigace Touratech. délka ramínka dle toho jestli používaš tankvak či nikoliv. Vedpředu to hezky vypadá ale ztrácí učelnost, kolikrát člověk za jízdy hledá pumpy, kempy nebo potřebuje navigaci přepnout na mapu at se lépe orientuje.
Je to jak říká easyrider. Občas se potřebuješ podívat kudy tě vede, přepnout si na kilometry do cíle, kouknout na nadmořskou výšku, nastavit nádrž nebo si najít pumpu. A tam daleko vepředu to asi nebude nic moc...
Mám ji na hrazdě, hned vedle levé ruky.
Já si hrazdu nad palubku dělal na 1150 a daleko to rozhodně není. Jen se to klepe při jízdě po špatné silnici. Při provozu na běžné silnici je to ok.Zkoušel jsem to i na řidítka k levé ruce, ale nevyhovovalo mi to, protože jsem musel stále sklánět hlavu.
Dorik přiložený následující obrázek:
U mě Garmin skončil vpředu na odpružené hrazdě od TT. Ze začátku se mi nelíbilo jak se na držáku klepe,ale když si člověk uvědomí,že by ty rázy dostávala GPS,tak vzhledem k životnosti přístroje je to pro 1200 GSA jasná volba. Daleko to díky hrazdě není,naopak máš gps ve středu zorného pole což je určitě bezpečnější.