Ahojte,
nevite nekdo nahodou kde bych si mohl na netu stahnout cestopisy jako napr. Long way down, Race to Dakar a pod. V anglictine jsem je nasel, ale v cestine? GS - LONG WAY ANYWHERE
mam je oboje ale v anglictine ... koupeno primo na jejich webu ... nicmene je to imho dobre srozumitelne i pro cloveka ktery umi anglicky alespon na urovni stredni skoly ...
LWR běželo na Discovery česky a LWD s českými titulky. Pak je ještě od nich super film Race to Dakar, taky s českým rychlodabingem. Vše ale na kabelovce.
Myslím si, že na českou verzi stáhnutelnou z netu můžete zapomenout. Nebyl to zas až tak oblíbený program, aby to někdo v české verzi z Viasatu nebo Discovery grabnul. Na netu se i na českých webech šíří pouze anglická verze, ani české titulky podle mého hledání neexistují. Takže šup šup do kurzu angličtiny Miták
mam long way aroud a dakar v češtine, je to nekolik dvd jen nevim kam bych to dal na net, LWD byla docela slabota
Upravil Kubicek dne 08.09.2009 11:33
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ted jsem to zkousel, registrace v tom box.net neni slozita a i ulozeni souboru je lehke. Ulozis ho tam? Pak staci jen poslat link.GS - LONG WAY ANYWHERE
Mimochodem dnes od 7:45 do 8:40 začal běžet (v češtině) na Discovery Channel "Race to Dakar". Bude pokračovat v další VŠEDNÍ dny ve stejný čas až do pátku 18.9. tzn. dohromady 7 dílů. Na mě je to moc brzo, ale určitě se najde pár lidí, kterým to bude vyhovovat jako hodinová kulisa ke snídani.
Když shrnu první epizodu, tak to byly jen přípravy a Charley Boorman si při tréninku v Dubaji zlomil klíční kost...
Miták