Nazdar pánové, chtěl bych se zeptat, jestli někdo z Vás neinstaloval origo přídavná světla na 1200 GSA, jestli je tam už nějaký štekr připravený jen pro zapojení nebo jestli si musím poradit sám. Mám totiž takový pocit, že jsem někde četl, že je to už předpřipravené. Pokud někdo máte už montáž za sebou, tak se podělte o info. Zájímá mě kdě je umístěný ten štěkr a popř. na co si dát pozor. Ať toho víc nezkurvím, než vylepším. Předem děkuji za odpovědi.
Upravil bandas dne 08.09.2009 15:12
Cauky muzes si nechat priplatit z vyroby. Jinak stoji € 374,-
Namontovat si je muzes sam. Je to ale makacka, musis odmontovat sedacky, predni levy a pravy dily, kompletni tank a az potom muzes instalovat. Podivam se jestli mam nejaky Manual na to.
Honza87 napsal:
Cauky muzes si nechat priplatit z vyroby. Jinak stoji € 374,-
Namontovat si je muzes sam. Je to ale makacka, musis odmontovat sedacky, predni levy a pravy dily, kompletni tank a az potom muzes instalovat. Podivam se jestli mam nejaky Manual na to.
BRNKAČKA. Práce na hoďku.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
no, já abych nezakládal nové vlákno, bych se rád zeptal na dálková přídavná světla. Mam nového advika a mlhovky tam již jsou, ale dneska jsem již jel za noci domů a se zapnutýma mlhovkama mě přišlo, že dálkové snad raděj ani nenainstalovali. Řeší se vůbec přídavná dálková, když jsou již přídavné mlhy? chci jet do Iránu a potom Mongolsko a mam pocit, že to bude málo. Dálková je vlastně jen ta menší parabola. Děkuji za info.
No v tomto případě asi nezbude zde přítomnému majiteli CZECHcz poradit navštívit www.touratech.cz kde je možno si odborně nechat nainstalovat přídavná světla vlevo xenon a vpravo halogen. Po vlastních zkušenostech s namontováním na svůj stroj mohu říci, že co je vidět ve dne to je vidět s těmito světly také v noci. Je to naprostá bomba nemajíc chybu. Tentokrát to soudruzi z NDR vymysleli opravdu dokonale
Thunderman TT-Team
Upravil Thunderman dne 08.10.2009 14:07