Z leve strany pod sedadlem je jedna zasuvka asi pro nabijecku. Rozmery jsou ale trochu zvlastni, nevite kde sehnat nejakou korekci? Zasuvka slouzi k nabijeni telefonu, nebo k nabijeni baterky u motorky?
GS - LONG WAY ANYWHERE
v každé prodejně s auto příslušenstvím, chtěj samce do zapalovače na žigulíka nebo starou škodu MB. Na konci je takový červený kroužek, který se dá sundat a je z toho malá zástrčka. cena cca 30 korun. kabel taky si zapoj sam plus jde na středový kolík
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
no pokud jde o DIN, tak já koupil za 120,- redukci, jeden konec zástrčka DIN, kus kablíku a zásuvka normální velká (zapalovač)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
nevím presne jestli na žiguliku ale na škodovce 1000MB je přesně taková, pak stačí kousek dvoulinky a samyci a je redukce na světě do cca 60 Kč.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
no já zatím nárážím na problé sehnat tu zástrčku, protože to dělá Hella, W to prodává za hříšný prachy a stejná je právě na tý redukci za 120 co mám
potom prodávaj samotnou ale ta je jená, nemá po stranách 2 předpružený plíšky jako zemní kontakt ale má celej válec, kolem dokola s výstupkem aby to tak drželo a to se do BMW zásuvky bez velkýho násilí nedá narvat
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?