Ted mě tak napodlo se podivat, jak dlouho fungují tyto skvělé stránky a zjistil, že jsme 19.10. fungovali v diskusním foru rok!!!! A tady se to přešlo uplně potichu. To si myslím, že je chyba. Tak teda dodatečně VŠE NEJLEPŠÍ stránky www.bmwgs.cz do dalších desetiletí a ať to jezdí všem lidem co se podílejí na vytváření skvělé domovské atmosfery. Můj dárek pro tyto stránky a všechny zúčastněné lidičky na nich, bude 1. sraz příznivců stránek bmwgs, který se bude konat někdy v příštím roce na jaře. Dále bych chtěl poděkovat super adminovi Milošovi, že ví proč má před adminem to SUPER, moderátorům Swatovi, PepoviGS-exKLE a sobě ani moc ne, protože napáchám s tim vehyklem PCjovim víc škody jak užitku. A v neposlední řadě všem aktivním i neaktivním členům a zájemcům o tyto skvělé stroje.
TAKŽE AŤ TO TADY FRČÍ
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Kdyz jsem tenkrat zprovoznil forum, tak to nebylo nikde zverejneno, zkratka jsem si hral. Pak jsem az 10. prosince zacal neco davat do downloadu, takze 2 mesice se nic nedelo. Navic to bylo na pinkava.com/bmwgs. Bral bych, ze takovy zlom stranek a jejich opravdove zalozeni je od registrace domeny bmwgs.cz. Od te doby se zacly stranky vice prezentovat. Registrace byla provedena 2.2.2007.
Milos napsal:
Kdyz jsem tenkrat zprovoznil forum, tak to nebylo nikde zverejneno, zkratka jsem si hral. Pak jsem az 10. prosince zacal neco davat do downloadu, takze 2 mesice se nic nedelo. Navic to bylo na pinkava.com/bmwgs. Bral bych, ze takovy zlom stranek a jejich opravdove zalozeni je od registrace domeny bmwgs.cz. Od te doby se zacly stranky vice prezentovat. Registrace byla provedena 2.2.2007.
hm, v unoru to na sraz zrovna nevidim, to budete mit masiny na spalkach a a baterky vedle kamen a misto prilby beranice
ja za sebe dekuji za kontakt s materstinou a forum v cestine je to spravne
jsem sice moderator na nasem foru, kde jsem logicky aktivnejsi, ale na techto strankach se udrzuji v kontaktu se soucasnym ceskym argotem, hlaskami, vtipy a samozejme info kolem bavoraku [je dobre ze je v parte TT a Cycli a nekteri dalsi profici]
preju na dalsich let hlavne kamaradstvi a srandu, rady se daji koupit a zaplatit, ale pohoda a kolegialnost nikoli
Ahoj z Jihu, Kostas [umelecky pseudonym Doc tentokrat nechavam stranou]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Milos napsal:
Mimochodem další registrovaný člen je s pořadím 300. Dvoustý byl PeDR a stí byli nejslavnější "transylvansti kone"
sakra MIlosi diky malem jsem uplne zapomel tento nick byl vytvoren pro cestovatelske ucely bohuzel letos jich moc nebylo z duvodu zaneprazdneni praci takze dofejme ze pristi rok se vse uklidni(i kdyz tomu sam neverim) a tento nick spolu s holubem na vyuzijem pri zajimavych cestach
pro cestovatelske ucely zmijon+holubb
super stranky odsud se clovek dozvi spoustu zajimavyho a rad UZ SE TESIM NA PRVNI SPOLECNOU AKCI JEN TAK DAL
Upravil zmijon dne 06.11.2007 20:26
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Doc napsal:
hm, v unoru to na sraz zrovna nevidim, to budete mit masiny na spalkach a a baterky vedle kamen a misto prilby beranice
No Kostas v únoru bude přežití, ale první sraz uděláme tak někdy duben, květen, červen at můžou dorazit i kolegové z Greece
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi