Nevím jaký je nyní poměr sil v aktuálním hlasování, protože na současnou anketní otázku neumím jednoznačně odpovědět a proto nechci hlasovat. A vzhledem k nynější atmosféře chápu proč je tu právě ona (i když mi silně připomíná Emiliovu: zasmál ses někdy, nebo ne....). V principu je samozřejmě hezký, když se diskutuje jen k tématu, je to přehledný a informativní. Na druhou stranu každá diskuse musí mít vývoj a tak se může snadno o dost odchýlit, ale přesto zůstat věcnou, plodnou a užitečnou. Ve zkratce: pro mně jde spíš o to, jestli je debata konstruktivní, v tu chvíli ať se klidně odchyluje jak chce, nebo jestli jde jen plácání a zviditelňování se za každou cenu, to potom logicky ne....
Maiali nel Fango!
Hlasoval jsem ano, protoze mi zalezi na tom, aby melo tohle forum hlavu a patu.
Zaroven bych ale hodne ocenil jednoduchy reseni - zalozit novou slozku "pokec", kde by se proste kecalo, pomlouvalo, vysmivalo
Na motorkarich tenhle system funguje perfektne, z 80ti% se diskutuje tam, ale temata, ktery maji mit zarazeni a smysl ho maji.
Alda napsal:
zalozit novou slozku "pokec", kde by se proste kecalo, pomlouvalo, vysmivalo
Na motorkarich tenhle system funguje perfektne, z 80ti% se diskutuje tam, ale temata, ktery maji mit zarazeni a smysl ho maji.
A já bych třeba byl rád kdyby se tyhle stránky bez toho obešli. Když to dobře funguje na motorkářích (na který nechodím) tak to využívejte tam a sem ten plevel nenoste. To by taky šlo ne?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Alda napsal:
zalozit novou slozku "pokec", kde by se proste kecalo, pomlouvalo, vysmivalo
A já bych třeba byl rád kdyby se tyhle stránky bez toho obešli. Když to dobře funguje na motorkářích (na který nechodím) tak to využívejte tam a sem ten plevel nenoste. To by taky šlo ne?
Cycli: me to rikat nemusis, ja sem plevel nenosim. Aspon si nejsem vedom. Jenze jestli sis nevsiml, plevel je predmetem diskuze uz peknou dobu a zatim se nenasel zadnej zpusob, jak se ho zbavit. Tohle je podle me jedinej zpusob. Takovy odvetvi muze zustat tabu pro kazdyho, kdo to tak chce. Proste tam nepolezu a mam klid.
taky nehlasuji,páč nelze jednoznačně říct ano,ne,chápu,že když si zde hodím nějaký vlákno,tak se chci něco nejspíš dovědět,nadruhou stranu,trochu omáčky kolem taky beru,ono to taky díky té omáčce okolo tady žije
když to shrnu,pokud ano,nahodte sem jen manuály,budem tu jen číst a tu omáčku si necháme na jiné stránky,třeba na www.pokazenektm.cz
osobně tu trávím dost časučtením,jak to to tu je mi vcelku nevadí,páč mi motorka drží,jezdí,není zatím žádný probléma rád se bavím s lidmi se stejným zaměřením
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Když jsem prvně viděl tu novou anketu, bez většího bádání jsem napsal "ano", protože pokud někdo založí vlákno s tématem např. prodej motorky, nemá tam co dělat žvásty o šou*tání. To "ano" je souhlas se zněním otázky: "Chtěli by jste, aby se diskusní téma drželo svého zaměření?"
Pokud ale anketní dotaz má vyznít tak, že se tu nemá bavit o ničem jiném, než o šroubkách, pístech, ráfkách, drátech a v krajním případě o topkejsu, tak mi to připadne trochu sucharský a k tomu můj souhlas nepatří. Ano, Miloš je "otec" webu, založil ho a má právo z něj chtít udělat encyklopedii náhradních dílů a technologických postupů. To se jistě bude někdy hodit, ale tak asi třikrát do roka. A to maximálně, protože si tu najdu telefon na odborníka a potom budu volat už jenom jemu, páč co bych tu dělal, když se tu nic neděje, že???
Myslím si a pevně věřím tomu, že se tu shodneme, uděláme si pravidla a spokojený admin dopíše do uvítání ke svému "Vítejte na nekomerčních komunitních stránkách "BMW GS Site", které jsou zaměřené na skvělé motorky BMW řady GS..." ještě "... a partu fajn chlapů okolo nich, kteří se občas koušou, ale kuřeti by neublížili!!!"
Radosek napsal:
Když jsem prvně viděl tu novou anketu, bez většího bádání jsem napsal "ano", protože pokud někdo založí vlákno s tématem např. prodej motorky, nemá tam co dělat žvásty o šou*tání. To "ano" je souhlas se zněním otázky: "Chtěli by jste, aby se diskusní téma drželo svého zaměření?"
Pokud ale anketní dotaz má vyznít tak, že se tu nemá bavit o ničem jiném, než o šroubkách, pístech, ráfkách, drátech a v krajním případě o topkejsu, tak mi to připadne trochu sucharský a k tomu můj souhlas nepatří. Ano, Miloš je "otec" webu, založil ho a má právo z něj chtít udělat encyklopedii náhradních dílů a technologických postupů. To se jistě bude někdy hodit, ale tak asi třikrát do roka. A to maximálně, protože si tu najdu telefon na odborníka a potom budu volat už jenom jemu, páč co bych tu dělal, když se tu nic neděje, že???
Myslím si a pevně věřím tomu, že se tu shodneme, uděláme si pravidla a spokojený admin dopíše do uvítání ke svému "Vítejte na nekomerčních komunitních stránkách "BMW GS Site", které jsou zaměřené na skvělé motorky BMW řady GS..." ještě "... a partu fajn chlapů okolo nich, kteří se občas koušou, ale kuřeti by neublížili!!!"
Tož tak...
mam stejny nazor... ono nakonec se v hlavicce pise "komnunitnich", ne encyklopedickych.
Ale asi temer vsichni vime o co jde.. kdyz ma ruze moc trnu neni to ruze, stejne jako kdyz nema zadny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radosek napsal:
Nic moc za tím nehledejte, chtěl jsem jen vědět, jestli vám někdy vadí, že v nějaké diskusi se najednou řeší naprosto odlišné věci a původní otázka se ztratila někde v propadlišti dějin. Takže v případě, že by jste měli moderátorská práva, promázli by jste něco? Každopádně není v mých silách číst denně přes 130 příspěvků, už dříve jsem vzdal, přesun diskusí do patřičných fór, i když někdy pár témat popřesouvám.
Co udelat tlacitko "report inappropriate content"?
Jinak muj nazor je, ze pri zalozeni tematu by mel jeho zakladatel byti automaticky jeho "spravcem" ci "operatorem" a mit moznost mazat ci nemazat dle sveho gusta.
víceméně většina už to napsala vyčerpávajícím způsobem
hlasoval jsem sice "ANO", ale ne nijak ...nekompromisně
mě se líbí, když je diskuze prošpekována i nějakou srandou. Někdy někdo přiloží jednu super vtipnou odpověď a přestože jde o spam, zvedne to náladu. Ale prostě se to nesmí přehánět, lehké odbočky a vtípky můžou být, ale nelze aby jeden něco spamoval, odpivídá mu další jiným spamem a nakonec se domlouvají, jestli se zítra sejdou na pivo nebo ne.... to se mi už nelíbí, protože nejenom to tam nepatří, ale není to ani offtopic zpestření, protože to nikoho nezajímá pouze ty dva, ale "nutí" tím celé fórum, aby to četlo, prokousávajíc se vláknem, zda-li ještě něco podstatného se napsalo nebo ne..... a nakonec se dozví, zda se souštalo nebo ne...
čili držet se správnám směrem, občasná zpetření vítána, ale není možné, aby reklam bylo více než filmu...
osobní domlouvání na pivo, baby apod se dělá PM, ledaže jde o veřejné pozvání k nějaké akci, ale to by přece chtělo samosatné vlákno....
není potřeba admina zatěžovat další kategorií, klidně si může kdokoliv založit vlákno na pivo, baby, úchylky a rozepře, aniž se moc zasviňuje již rozjeté konkrétní vlákno
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic