Opět bych chtěl požádat chytřejší a zkušenější z nás. Na R 1200GS Adventure, r.v. 07, problikává pořád stav km na BC. Nesvítí žádná chyba. Nevím čím to je,ale předchozí dovozce říkal, že moto neproběhlo poslední garanční prohlídkou. Tak nevím jestli, je to pravda a musím zajed do BMW na nějaké umazání servisního intervalu. Ale co jsem se zatím informoval tak servisní interval má mít až model 09. Předem Vám děkuji za rady.
Ahoj,
taky mi to začalo blikat po jednom z odpojení baterky. V AUTECU mi řekli, že je jen špatně napárovaný a přihlášený tachometr k počítači.
Přehráli mi zadarmo software což byla na 07 adv svolávačka a už to nebliká.
Bandas napsal:
Opět bych chtěl požádat chytřejší a zkušenější z nás. Na R 1200GS Adventure, r.v. 07, problikává pořád stav km na BC. Nesvítí žádná chyba. Nevím čím to je,ale předchozí dovozce říkal, že moto neproběhlo poslední garanční prohlídkou. Tak nevím jestli, je to pravda a musím zajed do BMW na nějaké umazání servisního intervalu. Ale co jsem se zatím informoval tak servisní interval má mít až model 09. Předem Vám děkuji za rady.
mám 08 a servisní intervaly mi to hlásí, začínají cca 500 km před koncem proběhu před garančkou, pokud teda nedošlo např ke garančce v 9500, pak se to posunuje, jinak nemine tě návštěva v servisu
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10