Asi myslel udelat anketu oblibenosti pneu. Tourance, Anakee, TKC, E07 atd.
Podle me anketa k nicemu, protoze
1) nekdo jezdi ciste silnicni pneu, nekdo pneu do "terenu"
2) kazdej ma rad to svoje, ale ani nevi proc a nikdo tu neodjezdil vsechny, aby mohl hodnotit
je to tak jak psal Alda, protože díky tomu by mohli někteří vzít rovnou ty gumy se kterými jsou "nejlepší" zkušenosti. Je celkem jasný že se nebude dát porovnávat TKC vs Anakee2, ale když uvidím, že na touranckách jezdí 20% lidí a na anakee 5% a potom tam bude 20% TKC a 5% mitas 09, tak je mi jasný, že na silnici si mám koupit tourancky a do terénu TKCčka (kupříkladu....)
ale pokud se Vám to zdá jako blbost, no koneckonců to byl jen nápad
Je to hlavně subjektivní názor, někomu vyhovuje víc to jinému ono. Já měl letos v Rumunsku jako jediný z naší skupiny ostrý KAROO a poměrně výrazně v terénu převyšovaly TKC.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
lpes napsal:
Je to hlavně subjektivní názor, někomu vyhovuje víc to jinému ono. Já měl letos v Rumunsku jako jediný z naší skupiny ostrý KAROO a poměrně výrazně v terénu převyšovaly TKC.
a jel jsi do rumunska po vlastní ose na těch Karoo?
subjektivní názor to je, ale procenta hodně napoví
Jezdím převážne na silnici,tak pneu v terénu nemohu komentovat.Co se týče silnice tak na 650 GS jsem měl Tourance.Nyní na 1200 GS mám Anakee II a nevidím v nich velký rozdíl ať se týče jízdních vlastností nebo počtu ujetých kilometrů.
Do terénu jedině Karoo... Ale zase do jakého. V dunách v Maroku 09 neměla zdaleka na ostré Karoo. Na druhou stranu kamení a lítaní po pistách měká guma nesnese jako 09
Jezdím 09 a Karoo tak ňák na střídačku a 09 je lepší do opravdového bahna.. Myslím tím rozmoklé pole atd.
TKC jsem viděl v akci a nějak mě to neoslovilo
lpes napsal:
a jel jsi do rumunska po vlastní ose na těch Karoo?
subjektivní názor to je, ale procenta hodně napoví
Po vlastní ose z Popradu a zase zpět do Popradu (Autovlak).
Upravil lpes dne 18.09.2009 08:57
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
reditel napsal:
Jezdím převážne na silnici,tak pneu v terénu nemohu komentovat.Co se týče silnice tak na 650 GS jsem měl Tourance.Nyní na 1200 GS mám Anakee II a nevidím v nich velký rozdíl ať se týče jízdních vlastností nebo počtu ujetých kilometrů.
Tenhle nazor uz jsem parkrat slysel a vzdycky me prekvapi. Je to divny, ja musel zadni Anakee vyhodit po 10000km, na Tourancce najedu 17-22000km.
TKCéčka jsou v bahně naprd, vzorek je hned "zanešenej" a pokud tomu nedáváš (což já se bojím když nevím kam jedu) tak je to skoro jako "silniční" guma.