Tak jsem vyrazil SO a NE na momo (GS
800), běžně před každou jízdou motorku vcelku podrobně kontroluji.. ale.. Dorazil jsem do místa poslední zastávky kde na mě cekala zena a 1,5 rocní prcek.. Dorazila jeho nej hracka a tak se jal ladit momo k obrazu svému. Zodpovedně ho jako správný otec hlídam a najednou koukam jak hrká sroubama u zadní rozety ! no ja jsem valil oci jako nakopnutá žába.. z 6 matek 4 fuč.. cela rozeta uplně volná. Šrouby dostali co proto každý z nich notně načatej.. neni se čemu divit.. nakonec jsem pár matek vyhrabal v dílně a vse znova dotáhl. Jen jeden sroub to neprezil a praskl. Takze jinak stestí.. docela bych se nechtel videt po tom co by to ultilo.. zvlást pri divocine na polnackách a polích.. Stalo se to uz nekomu ?? Moc tomu nerozumím ale ty matky maji jen takovou tu cepicku ala podlozka.. tusím RIPP. Neměla by tam bejt taky pérovka a teflon ?? tohle by se vcelku běžně nemělo uvolnit... ???
GS800
No, když už jsi u toho, já zase zjistil, že mám na posledním závitu šroub zadní brzdy, taky mi přišlo divný, že se tojen tak povolilo, ale tyhle věci se asi celkem stávají, to co se stalo tobě jsem ale ještě neslyšel. Nedovedu si představit, že by se to jen tak samo uvolnilo. Neměnil ti už někdo rozetu?
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
No, když už jsi u toho, já zase zjistil, že mám na posledním závitu šroub zadní brzdy, taky mi přišlo divný, že se tojen tak povolilo, ale tyhle věci se asi celkem stávají, to co se stalo tobě jsem ale ještě neslyšel. Nedovedu si představit, že by se to jen tak samo uvolnilo. Neměnil ti už někdo rozetu?
to jsou dobry story... pouzivam kde to jde protipovolovak, koukam, ze ne zbytecne.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No, zbytečně fakt ne :-) U té páky zadní brzdy to povolení má celkem logiku, když se podíváš, jak se brzda hýbe, časem se to musí stát. Ale zase jestli to 1x za 13tis km utáhnu, tak s tím dovedu žít
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Na možnost uvolnění zadní rozety je vyhlášená svolávací technická akce. Týká se modelů F 650 GS (dvouválec) a F 800 GS.
To Pulp : doporučuji závadu reklamovat u svého autorizovaného dealera, výměna šroubů a matek popřípadě dalších poškozených dílů bude provedena zdarma. Také bych se ho zeptal, proč neposlal svolávací dopis *pissed*
Mmm to je pěkný.. Nikdo mě nic neposlal a aní nedal jinak vědět. Moto jsme kupoval v Bohemiabike nikdo nic neřekl.. už jednou mě moto umrtvilo krásné hlášení palubního PC EWS... o5 svolávací akce o které mě nikdo nikdy neinformoval.. Tohle jsou teda služby.. hlavně že jsme motorku prodali a ať se zákazník stara.. Doufám že se k tomu aspoň v bohemiabike postavjej čelem (doposud super jednání a nerad bych se sklamal)
GS800