Ahoj, na stahování videí z Youtube používám VDownloader. Ke stažení zde http://vdownloade...
Upravil tomasgs dne 13.07.2010 19:52
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Já, docela čerstvou. A nějak mi to stejně neštimuje. Seřídím to aby hladiny byli stejně v cca 2500 ot/min a při ubrání nebi přidání se to stejně rozhodí. Zároveň jsou tedy jen v těch 2500 otáčkách. Myslel jsem že by měli být zároveň pořád
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já si myslim, že tenhle tlakoměr je moc citlivej, takže to asi nikdy ůplně přesně zároveň nebude. Jestli jsem to správně počítal, tak jeden cm vodního sloupce v hadičce odpovídá cca jedný tisícině maximálního podtlaku v sání...
hrochrider napsal:
máte někdo zkušenosti se seřizováním podtlaků pomocí toho podomácku z hadičky vyrobenýho měřáku?
Já naprosto skvělou. je to strašně citlivý, ale po seřízení spadla spotřeba skoro o litr, jsem teď na cca 5litrech a táhne jak splašenej kůň Dostal jsem se na maximální rozdíl hladin asi 8 cm při 4000ot/min. Jo a pak jsem tam dal nový ucpávky, protože ty starý mi přišli volnější a trochu nahlodaný zubem času.
badateltel napsal:
Já naprosto skvělou. je to strašně citlivý, ale po seřízení spadla spotřeba skoro o litr, jsem teď na cca 5litrech a táhne jak splašenej kůň
Co máš na motorce za úpravy, že to táhne jak splašený kůň při 5L/100km?