Zdravím všechny majitele a fandy motorek BMW. Splnil se mi sen a mám Dakara. Jsem motocyklový "teoretik" a začátečník a hledám někoho, kdo by byl ochoten se podělit o praktické zkušenosti s provozem, servisováním atd. naživo. Představuji si debatu k věci, tak na hodinku... Našel by se někdo v okruhu cca 100km od KV? Nebo třeba někdo, kdo by se u mě zastavil v rámci výletu do okolí KV...? Díky za odpovědi.
Vezmu to odzadu: Nejdek (Karlovarsko), jestli dorazím v tuhle chvíli nevím a 50 mi sice neni, ale už jsem fotr na to, abych se někam vnucoval a moje původní představa byla fakt ta "hodinka" na získání nejdůležitějších informací. Přesto dík.
Rád se podělím o nějaký zkušenosti, jsem v Praze, nebo ve Znojmě...
Pokud to na tebe není daleko.. Ze Znojma ti můžu vyjet naproti...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Však doraž,od toho se ty akce konají.Není to vnucování,ale sbírání zkušeností a poznání
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak. Právě jsem zkontaktoval člověka tady z okolí, takže
to Thomasson: dík za ochotu, zkusím získat co půjde tady v okolí
to Radosek: vše ok, neurážím se
to Kubrt: dík za podporu
a je možný, že můj 1. delší výlet bude do Machova...
Jsem v podobné pozici, jak Woodman. Takže kdyby někdo měl hodinu času někde v Jižních Čechách (Tábor), tak bych byl vděčen, občerstvení zajistil a snažil bych se mít co možná nejméně tupé dotazy. Protože bych už nerad vypadal jako před měsícem, kdy jsem zavítal k panu Žlábkovi (viz 28.8. 2009) : http://chochoviny...en2009.htm
chocho - chacha,směju se , až mi tečou slzy, protože užaslé pohledy pana Žlábka znám dost důvěrně také - jak jinak se měl tvářit na ženskou, co si koupí slušnou motku a umí do ní strčit jen klíčky??
Ahoj vespolek.Nenašel jdem vhodnější téma než tohle,tak se chci zeptat čím vyčistit motor.Po tom co jsem přes zimu odstranil mouchy (tekoucí vodní pumpa-díky TOLI,netroubící klakson atd.) bych to chtěl ještě pořádně vyčistit.Předchozí majitel na to dost kašlal a motor je úplně zasr...ej.Myslel jsem ,že to zoxidovaný hliník a když jsem po půl hodině hadříkem a silichromem vyčistil cca 5 cm2 na bloku,tak jsem zjistil,že je pod tím nánosem barva.Zkoušel jsem už Milit,nejakej sajrajt od Wurtha,benzín ale ničím to nejde.Existuje něco cím bych to nastříkal,nechal působit a pak jenom spláchnul?
Hele,zkus ještě přípravek,který se jmenuje AKRA K2,běžně k dostání v drogerkách.Stojí asi 70kč a já jsem s ním spokojenej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to Bblaha: přímo BMW dělá velmi dobrou motokosmetiku a za celkem rozumné peníze...takže pokud mohu doporučit, tak tu...a po vyčištění vzít lak na motor a moto potom vydrží dlouho jako nová a hlavně následný bordel jde snáze dolu
Mafra + vapka s ohřevem = masakr čistej motor. Ale opatrně jak si to naředíš, je to prodejné až od 18 takže žádná sranda. A vapku dávám na 120°C a opatrně beru motor + převodovku..
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Já používám od Denicolu bio moto wasch a je to luxus postříkám komplet celou moto nechám 3 minuty a stačí jen hadicej a moto jak nová: doporučuju
... servis a diagnostika BMW Motorrad