Tak jsem začal řešit konečně tento artikl, který jsem tu už nabízel. Chci se poptat, zda by byl zájem aby na nohavičkách byl buďto nějaký potisk (bílý) nebo výšivka (i v barvách) a případně jaký motiv (nápis, znak BMW). Je možno ušít defakto jakýkoliv rozměr podle vašeho náčrtku a potisk či výšivka také podle vás. Byl by zájem? Cenovku zatím nevím přesně, ale mělo by to prý vyjít o dost levnější než se prodávaj na netu. např. Acerbis apod.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Neoprenové rozepinatelné nohavičky na přední šavle
Přidané 23.09.2009 21:25
Jak jsme již diskutovali na ICQ, beru jeden pár a k tomu potisku, bral bych Dakarskou hlavu, která by vlastně "koukala" ve směru jízdy, tzn. potisknout svisle k zemi...
Přidané 23.09.2009 21:37
jo to mě napadlo taky...předpokládám na obě stejný potisk...ale zatím nic neslibuju, protože dělat jeden kus by vyšlo kua draho...vyzjistím jak by to bylo z výšivkou...kdyby to vyšlo finančně nějak rozumně, bylo by to mnohem lepší...
Upravil HonzaGS dne 23.09.2009 21:38
Přidané 23.09.2009 22:00
kluci kdo máte zájem o ty nohavičky, posílejte mi objednávky do e-mailu: jfly@centrum.cz a do předmětu napište NEOPRENY. V textu uveďte svou přezdívku zde, počet kusů, způsob platby(převodem, dobírka) a dopravy, případně adresu. A byl bych rád, kdybyste se zapojili do diskuse k potisku nebo výšivce. Mě se líbí nápad xhackerma s dakarovou hlavou. Co vy na to?
Přidané 24.09.2009 17:14
Cenový strop jsem dal 600 za pár a říkal že se do toho bez problémů vejdu...příští týden budu vědět víc.
Přidané 24.09.2009 19:57
uvidím jak to dopadne...hned jak budu vědět víc, dám vědět...
Přidané 14.10.2009 18:24
Tak jsem to nechal udělat tak, že na jedné je vyšito BMW bílím odshora dolů a na druhé znak BMW. A je to výšivka, ne potisk. Příští týden budu mít první kousky.
Přidané 15.10.2009 12:01
Piknik napsal(a):
Hurááá, v listopadu má být 15 stupňů tak konečně budu moci zkusit bahýnko beze strachu poničení gufera. Teda jestli to do té doby bude... :-)
Kolega se Suzuki GSXR 1000 se mě dneska ptal, jestli už mám zazimováno, tak jsem si jen poklepal na čelo a začal se smát...
Přidané 17.10.2009 22:52
Kluci jestli vám do toho můžu kecat ,mám kámoše jezdí motokros a říkal že hlvně ne neoprén na vidle dostane se do vnitř prach a vydře vám kluzáky prej uplně na pikaču.V tvrdochromu na trubkách to udělá neskutečnou paseku (osobně nevím ,je to jedna paní povídala)
Garážový vrtal se ve všem :-)
Přidané 18.10.2009 09:43
Taky jsem o neoprenech uvažoval, ale nakonec stejně jako u kola stačí po jízdě očistit ty kluzné plochy a občas stříknout silikonový olej a propružit a očistit a je vystaráno. Stejně po jízdě v terénu je potřeba vyčistit i řetěz, když se trochu prasí a na silnici je zase vcelku čisto.....takže neopren je akorát o tom, že něčemu zabrání, bahno stejně asi spíš pustí, stejně jako jemný prach a navíc pod něj není vidět. Musí se sundavat.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Přidané 09.11.2009 20:26
Hele, někde jsem slyšel názor, že prej pod to nalétá bordel, a je to horší, než jezdit bez toho.. Ale, jak moc to je pravda, to nevím. Spíš jde asi o to, pravidelně to kontrolovat.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přidané 10.11.2009 12:07
stepan napsal(a):
Hele, někde jsem slyšel názor, že prej pod to nalétá bordel, a je to horší, než jezdit bez toho.. Ale, jak moc to je pravda, to nevím. Spíš jde asi o to, pravidelně to kontrolovat.
Přesně tak Mám s nima odježděnou sezonu a v poho Jsou krásně čistý Jednou za čas se pro jistotu na ně podíváš a propláchneš je vodou neopreny
Je jasný když budu po budíky v bahně že je pak musím sesunout a všechno pořádně vymýt
Jde hlavně o ty mouchy protože tam necháš tejden zaschlou mouchu a za 14 dní můžeš rozebírat jak divej protože ti to poteče Tohle soudruzi nějak nedomysleli a nebo chtěli alespon na něčem servisovat
Přidané 17.11.2009 20:54
Tak první vzorky nohaviček jsou hotové. Viz foto. Tento výden bych je měl dostat do rukou a vyzkouším je. Když budou OK, rozjedu výrobu naplno a konečně budou k mání.
Rád bych vás ještě jednou všechny požádal, kdo jste měli zájem, pošlete mi ještě jednou e-mail na jfly@centrum.cz. Do předmětu prosím napiště Nohavičky. Předmět prosím dodržet kvůli filtru u mě na mailu. Díky
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[264.43Kb]