bohužel v servisní knížce nepíší co je zapotřebí servisovat po ujetých kilometrech a protože mám již po záruce, tak nechci zbytečně platit v servisu bmw. neví někdo, co se servisuje po 30tisících u modelu bmw f800s??
díky za jaké koli info, třeba i tip na servis, který zná tento model a dokázal by mi udělat servis.
A zjišťoval jsi, co by to stálo v BMW servisu ? Vím totiž o neorigo servisech, kde jsou dražší než ty servisy BMW, ale lidi, co nemají srovnání, si myslí jak ušetřili
Navíc pokud budeš mít nějaký problém, tak jde spousta věcí uhrát na prodlouženou záruku, třeba i 4 roky po prvním přihlášení ...
Mohls napsat, kam jsi jezdil doteď. Prubni renocar v Brně.
Stačí ti totok?
ZDROJ: http://www.advrid...p?t=415604
Upravil swat dne 01.10.2009 08:09
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
díky.
motorku jsem koupil v bratislavě a tam servis stojí za h.... rozštelovali mi jí při reklamaci zdechání motoru. rozštelovali směšovací jednotku, která je nastavená z fabriky a nemá se na ní šahat. musela se jednotka poslat do německa na nové seřízení.pak jsem to řešil v praze v servisu bmw, tam jí sice dali dohromady, ale po několika urgencích. takže ani k nim nemám důvěru. brno nevím, ale mám zato, že jim prodej motocyklů vzali.
Skús BMW Sykora v Bielsko-Bialej v Poľsku sú tam skúsení mechanici, trošku môže robiť problém rečová bariéra, ale dá sa dohodnúť. Cena servisnej prehliadky cca 130€ v prepočte zo zlotého. Kontakt www.bmw-sikora.pl
Já byl v Brně v servise a pohoda............
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis