máte někdo s touto kamerou nějaký zkušenosti,uvažuji oníněco sem sice přečetl ale fakt nevím jestli do toho jít či nikoliv,mám doma sice kameru,ale ta se mi do pola tahat nechce,tady ten tachyon by to překousl,tak co vy nato http://motokamera..._2010.htmlHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Kamoš má gopro (www.gopro.cz) a je s ním maximálně spokojenej. XC má větší rozlišení, dáš tam větší kartu až 32Gb, bohužel menší úhel záběru a neumí 16:9 myslím. Ale ten akční balíček za 7.3 je celkem fajn
Já bych šel asi do té XC2010, není taková moc robustní. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
...jinak si myslim, ze nic moc. Maly rozliseni a vypada to jak z pocatku kinematografie, ne?:-) Mam POV1, a nova Verze POV 1,5 je jeste lepsi. Ovsem stoji kolem 15 tis, nevim, kolik do toho chces investovat.
frantisek napsal(a):
...jinak si myslim, ze nic moc. Maly rozliseni a vypada to jak z pocatku kinematografie, ne?:-) Mam POV1, a nova Verze POV 1,5 je jeste lepsi. Ovsem stoji kolem 15 tis, nevim, kolik do toho chces investovat.
Kde ji máš připevněnou? Mám POV 1.5 na boku helmy a spokojenost. Jen ještě musím obalit mikrofon do molitanu, protože i za zády vítr ruší výsledný dojem.
Mam ji nahore na helme. Je to fakt kraval, pokud jde o vitr. Na druhou stranu, ve filmech to resime tak, ze tam dame muziku, nebo to Hynek oruchuje zvukem mootrky odjinud. takze normalni filmovy lhani.
glock7 napsal(a):
Tu je test kamery....http://motoride.sk/?ID=2858
už sem viděl dost testů ale v praxi to pak bývá jiné,když to upevním na motorku jestli bude obraz normální nebo roztřepaný,taky mi to připadá že při vyšších rychlostech je obraz jakoby byl z fotek jdoucí za sebouHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
329$ 5751Kč 223Euro jestli ta cena zůstane stejná jako v USA, bude to hodně velká konkurence pro ostatní. Ale počítám že to bude nejmíň o 1/3 dražší.
F800GS 2011 is history (76000Km)
pri cene nad 150€ si treba priratat DPH + clo vo vyske 4,9% (toto plati aspon na Slovensku) cize ked objednas kameru 329$ platis clo + DPH a nato + postovne . Ak to objednavate priamo v USA
Z USA sa neda odratat DPH oni maju Sales Tax ktore neuctuju ked posielaju do zahranicia cize vsetci kupujeme tovar z USA bez DPH (po nasom)
Upravil bubak99 dne 08.10.2009 18:36
tak mám první video z XC 2010,musel sem to protáhnout přes Pinnacle,ale bez jekýchkolif úprav,páč to bylo velké a stream.cz mi to nechtěl vzít,nakonec ani po úpravě,zmenšení,tak sem to vrznul na youtube,kvalita se ovšem trochu zhoršila,uvidíte sami,kameru sem měl chycenou jen na 3D sucháči na zobáku.
zkusím ještě jedno video vrznout na youtube,bez pinnaclu,to sem měl zas kameru na sucháči na zadním kufru,myslím,že si kamera umí s vibracema hravě poradit YouTube Video Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ziadna vyhra obloha je neustale prepalena biela ci uz proti slnku alebo po slnku, kedy by to nemalo robiť, obcas ciernobiele, o ostrosti obrazu ani nehovorim. Mal som lepsie kusy. Ja som Tachyonu poslednu dodavku vratil komplet naspet. Kazda kamera mala ine parametre nahravania a ani jedna co som skusal nesla dobre. A nielen mne , no co uz asi s tachyonom koncim , ked som napisal vyrobcovy ani len neodpisal . Ked sa vyliecim a sadnem na motorku nahodim moje video z Contour HD a aj Contour HD 1080p.
blbý je,že když to natlačím na youtube,kvalita se mírně zhorší,to co tu mám v počálu je lepší.mám těch videí několik,další sem zkoušel přímo dát na youtube a nechtělo mi to vzít,musel sem to prohnat zas přes pinnacle,ovšem teď sem to dal do vysoké kvality(to první je ve střední qalitě)už to nahrávám skoro 7 hodin na jotube,tak snad se to povede a jsem zvědav jak to bude vypadat, tam mám kameru zboku na horním kufru.
další video jsem udělal za šera i tam je v originále dobrý obrazto už mám kameru na helmě a když už jsem byl tak rozježděnejpočkal sem do tmy a udělal video offroad po tmě,tam kde se světlo nemá od čeho odrazit jsou vidět jen budíky a blbě osvětlená cesta,pak jsem vjel do obce a pod pouličníma lampama se dá opět nato dívatmyslím,že je tato kamera v dobrém poměru cena-výkon
bubak99:XC 2009 byla natom s obrazem mnohem a mnohem hůř,za šera tam nebylo prakticky vidět nic,jen koncová světla aut přede mnouHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak to hod ve full kvalitě na leteckou poštu( http://www.leteck... ) nebo rapidshare........si to každej může stáhnout. Jinak mě celkem vadí i ten praskavej zvuk co se z toho line. Buď by to chtělo nahrát externí nebo to přehrát nějakou mp3(Landa apod )
F800GS 2011 is history (76000Km)
ja ja,potřeboval sem ojet špunty z boku je to z buchláků
s videem sem nedělal nic,aby bylo vidět a slyšet jak to pracuje,tady je ještě jedno,kamera na horním kufru,je to v lepší kvalitě
doporučuji vypnout reprákymožná jen kdyby jste chtěli poslouchat před zatáčkama ty pazvuky z převodofky YouTube Video Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
petrj napsal(a):
tak to hod ve full kvalitě na leteckou poštu( http://www.leteck... ) nebo rapidshare........si to každej může stáhnout. Jinak mě celkem vadí i ten praskavej zvuk co se z toho line. Buď by to chtělo nahrát externí nebo to přehrát nějakou mp3(Landa apod )
večer zkusím další,ešli to punde
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mě se to video líbí, obloha je sice přapálená, ale silnice je zaznamenaná (podle mě) suprově,
co se týče barev - asi tam byl dost rozdíl - světlá obloha/tmavej les...
Nevím, jak se pohybují ceny jiných kamer, ale někde jsem viděl za cca 16 000,
myslím na výstavě Motocykl, to už bylo i o jiný kvalitě, ale vzhledem k ceně si myslím,
že pohoda
Jaký máte zkušenosti se spolehlivostí? Zaznamenal jsem tady nějakou kritiku...----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----