Po vyzivnem vikendu potrebuju novej kotouc. mam nabidku od Zlochu, za penize nesrovnatelny s origo BMW. Dve otazky mne vsak trapi:
1. dam na to ABS venec (takovy to zubaty tentononc..)
2. Da se s tim jezdit, teda brzdit?
Prosim, podelte se o zkusenosti.
P.S. Lamaci sroub k zrcatku za pouhych 380Kc, z BMW, to je teda lace...
Kotouc od Zlocha mi shodou okolnosti na maly GS vcera dorazil a k tomu desky Lucas. Cena kompletu i s postovnym cca 3100,- Kc. Dodany do 24 hod od objednani. Jejich kotouce jsou ruzne po netu chvaleny a doporucovany, tudiz jsem se jich nebal. Docela dobre na nem vypada nastrik jakousi zlatou barvou v stredni casti. Co se tyce ABS, tak nevidim duvod proc by v jejich kotoucich mel byt problem. Poreferuji po par najetych kilometrech, coz bohuzel jeste tak tydeen potrva. Verim, ze nebudu zklaman. ... navic, cena 2500,- Kc za predni kotouc je dost dobra.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Tak takhle vypada kotouc MTZ na maly GS. Ten zlaty nastrik vypada skutecne kvalitne. Je to nejaka tvrzena barva. Ta sama barva je i na hrane kotouce.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Spea napsal(a):
Kotouc od Zlocha mi shodou okolnosti na maly GS vcera dorazil a k tomu desky Lucas. Cena kompletu i s postovnym cca 3100,- Kc. Dodany do 24 hod od objednani. Jejich kotouce jsou ruzne po netu chvaleny a doporucovany, tudiz jsem se jich nebal. Docela dobre na nem vypada nastrik jakousi zlatou barvou v stredni casti. Co se tyce ABS, tak nevidim duvod proc by v jejich kotoucich mel byt problem. Poreferuji po par najetych kilometrech, coz bohuzel jeste tak tydeen potrva. Verim, ze nebudu zklaman. ... navic, cena 2500,- Kc za predni kotouc je dost dobra.
grr, to byl ten, kvuli kterymu mi volali, ze ho meli a uz nemaj.. na dalsi pry cekacka vic nez mesic... neeeee!
Kotouče i desky od Zlocha jsou dobré.
Jen je potřeba při objednávání říci,že chcete desky MTZ.Když nemaj skladem,tak posílaj náhrady kyoto a ty nevydrží tolik,jen pro informaci
S kotoučema zkušenosti nemám, ale bral jsem od něj rozetu a kolečko na Blackbirda - maximální spokojenost za pár korun
Upravil MALI dne 03.10.2009 18:57
Dnes jsem kotouc i desky na svem Dakaru vymenil. Je problem, ze kotouc lehce pri protoceni kola drhne? Pri jizde se ted samozrejme dost zahriva. Stelovat na tom asi nic nejde. Nebo se pletu?
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu