Ahoj,po 30 000 tis,se mi stalo na ventil víku to co je na fotkách.Právě řeším reklamaci a ještě se to také prý může objevit na krytu převodovky.Máte někdo něco obdobného ?
dugi přiložený následující obrázek:
Měl jsem něco podobnýho na levý straně. Nicméně jsem s tím švihnul, takže jsem kupoval nový. Taky 1200 GS, 2008.
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Mě se to stalo také na levé straně,je to tam asi více tepelně zatížené,mám na levé straně i více do modra svod,nebo pravá strana se dělala ve čtvrtek a levá v pondělí
Hmm, možná to tam mám taky, ale přes to bahno, mouchy a další balast pochytaný za ty roky to není vidět. Neřešte blbosti a jezděte, ono to nezrezne :-)
To je jasný,je to jenom ta povrchovka,ale až se to oloupe ,tak to moc hezký pohled na srdce GS nebude.Je to jako kdyby se ti na névé BMW M3 začla loupat kapota
Tak jezdi bahnem a nemyj to jako skoro my všichni a nebude to vidět :-))) Když občas projedeš brod tak se to trocha umyje a pak zase rychle na polňačku abys to zašpinil - budeš mít alespoň sám argument k tomu jezdit mimo asfalt a neleštit to - bylo by to pak vidět