Máte někdo už zkušenosti se zumem 660 ? Příjde mi zbytečně velký,hlavně teda široký a je levnější,nežli to staré,které nezlevní,ani kdyby byla 99O )
dugi přiložený následující obrázek:
-širokoúhlá obrazovka
-rychlejší výpočty a reakce na dotykové obrazovce
-více funkcí
Jinak je to v podstatě furt to samý.....jo a vnitřní pamět necelý 4gb myslím.
Více na http://www.tourat...o_660.html F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ja osobne se chystam koupit 550, prekvapuje me ze uz tolik let je spickou mezi navigacemi na motorku. Zkousel jsem ho a myslim ze me bude dobre slouzit. Jen kdyby byl levnejsi.*pissed*
GS - LONG WAY ANYWHERE
Mám 660 prakticky od začátku prodeje a můžu říct že nelituji. Hodně dlouho jsem se rozmýšlel mezi 550 a 660, zkoušel, porovnával, osahával a nakonec tedy ta 660. Myslím si, že pro běžné ježdění toho nabízí o trochu víc. Firmware se na ní neustále zlepšuje a nebýt pár drobností které doufám vychytnou co nevidět, jsem stopro spokojen. Navíc ve spojení s Interphone F4 si užiješ i stereo muziku. Tu jsem ani původně moc nechtěl, ale nakonec se to ukázalo jako oživení nudné cesty nebo dálnice.
super cena,ale má ten obchod někdo vyzkoušený?píšou odečtení peněz z účtu po doručení a vím že těch zumo je mraky provedení,jen evropa východní,azbuka atd.nevím jestli když do toho strčím kartu s mapami je jedno co to je a funguje to všechno stejně.
Z pixmanie se dá nakupovat o trochu levněji, ale nemají v čr žádnou pobočku kde si to můžeš vyzvednout... Ale hlavně reklamace je big problem, protože se to táhne a podpora, nebo rada od nich je nulová... v tomto to má asi nejdotaženější TT... Zumo je zumo, co do něj koupíš za mapu, je už na tobě...
Kamarád nakupuje v pixmanii už asi 6 let,většinou foťáky a příslušenství a má na ně jen slova chvály. A pokud by ti Zumo z nějakého důvodu nevyhovovalo,můžeš ho bez problému do 14 dní vrátit.
Tak ja mam ten od BMW Motorrad, a musim rict ze Navigator IV (660) je super.
-) rychlejsi, vetsi obraz
-) 4 GB integrovana pamet
-) Tracking Assistent (ten ti predem rekne, kdyz si na dalnici, aby ses drzel na pravem pruhu.
-) kdyz si delas trasu, tak ti vypocita najednou nejrychlejsi trasu, nejkratsi trat, trat bez dalnice, a trat off-road.
-) jeste mas u toho BMW vsechny dealery.
-) potom tam mas jeste ten Mount Cradle, to znamena ze mas na leve strane jeste jednu konzolu, kde muzes zvetsovat, zmensovat atd....