já na to narazil až teď....trochu mi to připomělo kdysi profláklé Inno moto, kterým člověk přivezl motorku na prodej, co bylo použitelné očesali a moto se snažili prodat....
Ja bych si to spis vysvetloval bourackou.
Padaky to preci odnesou.
A prodavat levneji bez nich je pro laika mozna uspesnejsi, nez je za ten ranec dokoupit.
Fakt je, že ADV bez padáku jsem ještě neviděl a pokud bych ji viděl takhle připravenou na prodej, napadlo by mě, že byla tak zmaštěná, že to odnesly i padáky a stopro bych do ní nešel...
Ale to je jenom můj názor na tuhle konkrétní motorku, jinak všichni víme, že doplňky při prodeji motorky nikdo nezaplatí a je lepší je prodat zvlášť. Akorát že GSA bez padáků není GSA...
To Alda:
Byl jsi rychlejší, já datluju pomalu...
... jenom tak pro porovnání na tom samým serveru třeba tahleta motorka...
To vypadá hned jinak, co???
Upravil radosek dne 09.10.2009 11:32
Na druhou stanu, ja ted udelal to samy na moji 1150 ADV, prodal jsem padaky a koupil Remus s Y svodem, razem je 15 kg dole a masa jede jak splasena
Jen myslim ze u 1150 to tak blbe nevypada jako tady
Aktualne 1250 GSA HP
Hele, nechcete se třeba zeptat přímo mártyho, proč to nemá padáky?
Si myslím, že bude mít vysvětlení...
Jinak mi to taky nejde do hlavy... ADV nahoře bez...
Tak aby bylo jasno pro všechny spekulanty, motorka není žádná opravená bouračka apod., a ani není z Anglie, takže je nesmysl, že byla viděna v inzerci nabouraná v Anglii, je původem z Itálie od 1. majitele a už z Itálie byla bohůžel dovezena bez padáků, které si pravděpodobně nějaký šikovný ital odmontoval. Padací rámy se mi podařilo sehnat až později, ale nejsou ještě na motorce namontované.
Mohu ještě něco objasnit?? [
Marty
quote]Vjetrnik napsal(a):
když očesat pro prodej, tak pořádně....
.. kdyby byla nejak dost padla tak aby bylo nutny sundat zmasteny padaky aby se to nepoznalo ....
... tak to je podle mne pichovina, protoze by bylo dost pomlaceny i ostatni a vym,enit kvuli dobrymu prodejio na bouracce fsechno krome padaku je podle mne pitomost ... ...
... takze bych veril Martyho teorii ...
P.S. ... ale bez tech trubek je to fakt hnusny ....