je pravda, že od mediny v Hradci mám přezdívku Luke /jednoduché - moje příjmení po česku bylo Lukepudis, což je asi tak na zlomení slovanského jazyka..../ , no a proto na většině internetu jsem jako luke, Luke, lukes /lukes1960@hotmail.com/ a podobné varianty
tak jsem byl i zde na počátku tohoto webu, jenže tehdy se přihlásil i Luke z Čech, kluk myslím se 1150 a jestli mne paměť neklame tak jel nebo měl jet do Mongolska a došlo k nějakému nedorozumnění, protože si nás lidi pletli
takže jsem požádal Miloše o změnu na Doc
a to ou používám i na řeckých webech, kromě těch /aby to zase nebyl tak jednoduché/ na kterých již existuje jiný Doc přede mnou, chacha na těch jsem liberec, no to bych měl velkou smůlu, aby na řeckém webu byla vybrána obě jměna přede mnou, i Doc i liberec
to je pravda, svatá pravda anic jenom pravda Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Potvrzuji. Pana Doca si ještě na tomto webu pamatuji jako Lukes1960. Kurna si toho pamatuju už nějak moc. Se dá říct, že jsem už pamětník tohoto webu. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal(a):
Potvrzuji. Pana Doca si ještě na tomto webu pamatuji jako Lukes1960. Kurna si toho pamatuju už nějak moc. Se dá říct, že jsem už pamětník tohoto webu.
kamaráde, navrhuju změnit to na lukes 1981@hotm... nebo lukes1985 ... a ...nepamatovat si tolik!!!!
pomůže to??????
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
takže odedneška jenom v přilbách hoši
Cycli napsal(a):
Taky si myslím ještě říké Kostas. Je tak?
správně
trautumberk napsal(a):
Doci koukám že jsi muž tisíce jmen ?Jsi vůbec muž?
nevím, zatím se zdá že jó, ale prej se povídá, že co nezkusíš, nezavrhuj, tak nevím
víš něco Ty???? Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Proč ten plačící mávající smajlík.To neměla bejt urážka ,to měl bejt fór .
Mě by zajímalo ty jsi Čech kterej se nějakou souhrou náhod dostal do Řecka nebo Řek kterej žil nějakou dobu tady u nás .Jestli se to tu řešilo tak se omlouvám já to nenašel.Garážový vrtal se ve všem :-)
Doc je z Liberce, študoval na doktora v Hradci Králové a pak si vzal za manželku Řekyni, co neumí česky. Proto se tady s náma může dobře bavit, páč ji furt tvrdí, že tady řeší závažné problémy a zachranuje tím životy. Což je vlastně pravda. Jedině traumatolog umí dobře konejšit. Myslím, že jsen to vše napsal tak, jak toje, že Docu?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ááá tak jsem zase o kus chytřejší Akorát jsem si myslel ,že traumatolog není doktor co řeší nějaký trauma ,ale je to vyšší level chirurga.tzv.řeší posttraumatický stavy =dává do kupy lidi který jsou rozsekaný na hadry třeba po havárce či neštěstí a nedělá žlučníky a slepákyGarážový vrtal se ve všem :-)
1- já to taky beru jako srandu, neboj, nejsem hned tak háklivej
2 - máma Češka s rodným příjmením "Vídeňská",
3 - táta Řek ze severu, přibližně na trojstátí Řecka, Bulharska a Turecka
4 - já se narodil a vyrůstal v Sudetech v trojstátí Česka, Polska a Německa
5 - kromě jiných samozřejmých jazyků ještě taky ponimaju po rusky, razbiram blgarsky, trochu latina, ale odpoveď na kvíz
6 - co jsem teda nakonec zač.....NEVÍM ani já
(po studiích v Hradci jsem ještě pracoval v Opočně na chirurgii, pak se přestěhoval, to vše ještě za starého režimu)
dnes jsem orthoped
Upravil Doc dne 18.10.2009 22:33
PeDR napsal(a):
Tak buď EuroČech nebo EuroŘek, jak se cítíš,nám, co tě rádi čteme je to fuck.
OK, tak v týdnu snad zmáknu Upload jedno krátké Toskánsko, to je přece někde .....mezi!!!!!
trautumberk napsal(a):
Doci koukám že jsi muž tisíce jmen ?Jsi vůbec muž?
nevím, zatím se zdá že jó, ale prej se povídá, že co nezkusíš, nezavrhuj, tak nevím
víš něco Ty????
No já toho rozumu moc nepobral ,ale jedno vím jistě ,že kdyby došlo k převtělení v ženu věs ,že by ze mě byla pořádná čůza.Obzvlášť když znám chlapi.Znáš to: Když se postaví mozek se odkrví a toho se dá setsakramensky využítGarážový vrtal se ve všem :-)
trautumberk napsal(a):
No já toho rozumu moc nepobral ,ale jedno vím jistě ,že kdyby došlo k převtělení v ženu věs ,že by ze mě byla pořádná čůza.Obzvlášť když znám chlapi....
... Promiň, ale tou svojí svéráznou češtinou dokážeš své tvrzení podtrhnout...
Bez urážky, prosím... fakt bez urážky...