...dle předpovědi by mělo (čistě teoreticky) být nad +10 a bez deště...asi bychom vyrazili nejspíš podél Vltavy na jih buď na Onen svět nebo na palačinky do Týna nad Vltavou...takže kdyby se někdo chtěl přidat, může...
V sobotu bych měl mít naprosto výjímečně volno a dokonce MUSÍM v sobotu večer nahnat Bobše do Prahy, páč jdu v úterý potom ke Žlábkovi. Jistě to budu vědět v pátek, tak pokud by byl cílem pěkný talíř palačinek, uzené a nebo jiný herbalife, jsem pro.
Tedy jestli ještě mají tyhle dobroty:
Medik přiložený následující obrázek:
[36.42Kb]
Upravil Medik dne 19.10.2009 15:41
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[41.91Kb]
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Rikal jsem si zitra vyrazit nekam na Bezdez. Ale uz muzu jen po silnici, zadni mam hladkou Tourance. Jinak 24.10. se pridam, pokud nebude prset a teplota bude +5 a vic.
Zítra? Na Bezděz? Tady se fakt nedá pracovat.....nemá být ve středu líp?
Co máš pořád s prací? Tohle má být výlet a ne galeje
Vjetrnik napsal(a):
to Ales: v kolik jedeš zítra, t.j. ve středu?
Rikal jsem si kolem poledne, az se rozpadne ta ranni mlha, jestli bude. Ale nemam zadny konkretni plan ani trasu, proste jsem to chtel vzit po silnickach tim smerem. Ani jsem nechtel jit na hrad, nevim, jak je daleko od cesty, kde se tam da parkovat a tak. Takze fakt jen vyjizdka tim smerem. Ty bys mel nejaky konkretnejsi plan nebo trasu?
...dle předpovědi by mělo (čistě teoreticky) být nad +10 a bez deště...asi bychom vyrazili nejspíš podél Vltavy na jih buď na Onen svět nebo na palačinky do Týna nad Vltavou...takže kdyby se někdo chtěl přidat, může...
kam jezdíte v Tejně na palačinky? já tam jezdím jen na STK
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
to Motopaja: kousek nad náměstím dělávali výborné palačinky...ale už jsem tam asi dva či tři roky nebyl...svého času jsme tam jezdili poměrně často, v okolí jsou pěkné silničky a zatáčky...
Vjetrnik napsal(a):
Takže v sobotu sraz benzinka OMV na Strakonické v 11:00...
Loc: 50°1'20.759"N, 14°23'37.44"E
Budu se snažit to stíhat