v BMW za to pytaju nehorazne peniaze a toto je podla mojich zisteni taktiez original len za podstatne inu cenu
predmetne palivove cerpadlo pasuje do vsetkych modelov R850, R1100 a R1150 (GS, RT, R, S..)
ak by mal niekto z majitelov spominanych modelov zaujem moze sa pridat, cena je cca 18 euro + poplatky autofra v ktorych je uz zahrnute aj postovne za ktore to pride mne domov, ja osobne nechcem za to nechcem ziaden extra priplatok
objednavka - palivove cerpadlo pre BMW R1100 R 1150
Přidané 29.10.2009 13:50
nemam pokazene cerpadlo
nejdem menit, idem si ho kupit do foroty aby sa mi nestalo to co romanovi ze na ceste do rumunska mu klaklo a pokazilo celu dovolenku
Přidané 29.10.2009 19:58
takze z ciech sa zatial prihlasili
Dan
Brnak Jim
bmwivo
cerpadlo stoji cca 18 euro ostatne poplatky (postovne z polska a provizia pre www.autofra.sk) odhadujem na 1 euro na osobu
ked mi to pride samozrejme vyuctovanie bude k dispozicii pre vsetkych a pripadny preplatok alebo nedoplatok doriesime pri dodani
zo slovenska sa prihlasili okrem mna dalsi traja ludia z ktorych jeden chce cerpadla dve takze suma sumarum SK-CZ = 5-3 = 8 kusov
poprosim vas troch aby ste si tie peniaze (3x19 = 57 euro) medzi sebou vyzbierali a jeden z vas nech mi ich posle (najlacnejsi sposob pre vas je v obalke ako "cenne psani"... bankovy prevod je pre vas nehorazne drahy - skusenost z praxe)
od kolegov zo slovenska vyzbieram peniaze a nasledne ked to budem mat vsetko pokope tak to objednam
Přidané 30.10.2009 10:17
- dneska som mal telefonat od bmwivo
- chce mi poslat peniaze priamo v cennom psani za seba a este jedneho svojho kamarata
- takisto bystricke mi posle cenne psani sam za seba
- mne osobne je lauterjedno ci mi pride jedna obalka alebo 5 obaliek (chcel som vam setrit peniaze) takze vyzera to tak ze v CR peniaze nebude vyberat nikto ale kazdy si to zariadi podla seba
moja adresa
Ing. Jan Gracz
Hviezdoslavova 30
95301 Zlate Moravce
Slovenska Republika
- PALIVOVE CERPADLA PRE CESKU REPUBLIKU BUDU ODOSLANE V JEDNOM BALIKU NA JEDNU ADRESU JEDNEMU CLOVEKU (NA KTOROM SA VY CESI MUSITE DOHODNUT SAMI MEDZI SEBOU) - TEN CLOVEK TO NASLEDNE ROZDISTRIBUUJE MEDZI ZAINTERESOVANYCH
- !! NEZABUDNITE KOLI EVIDENCII DO KAZDEJ OBALKY DAT NA SEBA KONTAKTNE UDAJE !!
- MOZNOST PRIHLASENIA JE DO KONCA DNESNEHO DNA - ABY SA TO NENATAHOVALO A ABY SA VECI HYBALI
Přidané 30.10.2009 10:26
aktualny status
(nick / krajina / pocet kusov)
raptor SK 1
spirit SK 1
baca SK 1
glock7 SK 1
Dan CZ 1
Brnak Jim CZ 2
bmwivo CZ 1
bystricke CZ 1
Milos CZ 1
JT CZ 1
nForger CZ 1
stepan CZ 1
- akekolvek zmeny mozte nahlasit do konca dnesneho dna kedy je deadline
- objednavku odoslem az ked budem mat vsetky peniaze pokope, nemajte mi to za zle ale ludia su neseriozni
- poprosim konajte promtne nech sa to nenatahuje zbytocne aby sa tie vstrekovace neminuli, ja dneska skusim zabookovat 13 kusov pre ludi ktori su na tomto zozname
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 30.10.2009 10:27