Majitelé motorek BMW býváme většinou poměrně nekonformní individuality, originály každým coulem a tak často toužíme, aby takový byly i stroje co sedláme. A tak vedeni touhou po osobitosti a technické dokonalosti věšíme na naše motorky všechno možný, ale kupodivu z pravidla s positivním výsledkem. Když to ale někdo přeci jen přežene, dopadá to pak tragicky... Abychom tu podobný úlety měli pěkně pohromadě, napadlo mě založit tohle téma. A tady jsou rovnou moje první příspěvky:
1.famózní ufo-plexi
2.hotový kit z nabídky Wunderlichu, což je snad ještě horší, než kdyby se k tomu někdo v zatmění mysli dohrabal postupně sám
morabo přiložený následující obrázek:
...pro mne, za mne ať si dá každý na svoji mašinu co chce
...co se jednomu líbí, se nemusí líbit druhému ...možná jsi toto vlákno neměl nazvat "zvěrstva" ale spíše "kuriozity"
...jednu přidám ...já bych třeba nikdy neudělal GSu toto:
...tím neříkám, že by to nebyla zajímavá přestavba, nebo že by to nebylo funkční, jem to není "můj šálek kávy"
morabo napsal(a):
ne, že by osmikilo bylo bůhvíjak krásný , ale tohle si nezasloužilo
ja to ctu... 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal(a):
ne, že by osmikilo bylo bůhvíjak krásný , ale tohle si nezasloužilo
ja to ctu...
to byl záměr
akorat jedu do kanclu, chce se mi kakat ale tentokrat asi budu liny dojit na toaletu 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
K tomu prvnimu... krome ufo-plexi jsem si nemohl nevsimnout pridavnyho svetlometu v podobe ufo-lampionu ze zimniho stadionu.
No ale co naplat, okamzite bych mu sundal sedla a vymenil za svoje
Alda napsal(a):
K tomu prvnimu... krome ufo-plexi jsem si nemohl nevsimnout pridavnyho svetlometu v podobe ufo-lampionu ze zimniho stadionu.
No ale co naplat, okamzite bych mu sundal sedla a vymenil za svoje
Máš naprostou pravdu. Ty přídavný světla byly první čeho jsem si všimnul. Možná ještě dřív,než toho plexi. Oboje stojí za to a to lešení na plexi to je jako dělaný v učňovský tuningový dílně. Ani se radši neptám,co to stojí aby mi nebylo ještě hůř...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
To není zpátečka Aldo, to je přímo přední světlo z A31 Ne možná Škody Hundert...
Každopádně děs běs, jdu blejt velebnosti ...----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal(a):
To není zpátečka Aldo, to je přímo přední světlo z A31 Ne možná Škody Hundert...
Každopádně děs běs, jdu blejt velebnosti ...
Světlo:A31
Tachometr:Škoda 100L
Zrcátka: Fiat 650 - Polsko
Blinkry: Polsko z tržnice
Spínací skříňka: Zetor
Hefty: Simson
Motor: Jawa 350 pérák
Plexi: Tesla N400 - gramofon
Já vím - taky děs - ale před 23 lety se mně GSo nelíbilo
pkprojekt přiložený následující obrázek:
[70.05Kb]
Upravil pkprojekt dne 05.11.2009 10:14
Pavel
Kdysi jsme v Řecku obdivovali dokonalou Suzuki (ani nevím, co je to za pralesní typ) - najeto pár set tisíc, parkování venku u moře, rychlá jízda, pomalá údržba.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[150.47Kb]
Upravil Hrabe_X dne 05.11.2009 12:26
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /