Ahoj.
Dnes se mi stala taková divná věc. Mám gs 1200 adv. Je to rok 2007 a mám protiprokluz. Proč zmiňuji protiproklu. Nedokážu si totiž vysvětlit symptomy mého stroje. Jel jsem na vyjížďku a po 45 kilácích naprosto v poho. jsem stroj odstavil. Po opětovném zážehu se to chovalo jako když mi prokluzuje spojka.
Rozjezdy byly o.k. až vzšší stupně. Bylo sice kolem 6 stupňů, ale přece je divný aby to byla spojka po 13 tis. Navíc jsem to zase po nějakých kilácích zmatku vypnul a nahodil a už to zase nedělalo. Fakt si nevím rady
Díky za info.
No já jsem ji taky chtěl provětrat a divil jsem se, co ta nízká teplota a listí dělá s ASC. Když ale protikluz zasahuje tak motor "kucká" - je zavírané palivo a nezvyšují se otáčky.
Pavel
Nevím jak u dvanácteráka. Ale u aut když se spustí protiskluz do činnosti, tak bliká jeho kontrolka. Není tomu tak i u motorky? To by jsi poznal, že zrovna něco dělá a může se to chovat jinak než chceš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
A nemohl by jsi zkusit ASC vypnout? Pokud by to delalo i po vypnuti tak to asi bude necim jinym. Urcite by ti ale mela kontrolka blikat pokud se zapne ASC.
GS - LONG WAY ANYWHERE
tomas77 napsal(a):
Nepootočil se Ti náhodou kryt ruky? Páčka se pak úplně nevrátí a spojka prokluzuje.
Tak tohle přesně se mně už stalo po tom co mně padla na polňačce a já se toho hned nevšiml.
Lecos by se poznalo i po zapnutí prostředního programu na prokluz.
Pavel
tomas77 napsal(a):
Nepootočil se Ti náhodou kryt ruky? Páčka se pak úplně nevrátí a spojka prokluzuje.
Taky jsem to chtěl napsat............nejednou se mi to stalo.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pokud se ke spojce budeš chovat "slušně" ,tak by Tě mohla i přežít.Si teda myslim...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.