Zdravím,
byl jsem s motorkou na služební cestě a kvůli cesťáku musím doložit spotřebu dle TP. Ale ouha, já ji v TP uvedenou nemám...
Dle účetní mohu doložit TP od jiného vozidla téhož typu/objemu. Můžete mi někdo poslat sken TP od F650GS/Dakar s uvedenou spotřebou? Mám Dakar 2004, takže raději dvousvíčkový model (kvůli typu motoru), ale třeba projde i ten starší...
U motocyklu se spotřeba neuvádí. Myslím si, že ji tam asi nikdo mít nebude.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
já v TP spotřebu mám - dakar rok 2001. Mám to naskenovaný tak to můžu poslat, jestli to pomůže napiš mi mail, v profilu se k němu nemůžu dostat
Upravil jawaha dne 04.11.2009 14:21
U těch novějších je to asi už jenom v servisní knížce.Já mám 05 a je to tam,ale v techničáku ne.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to jawaha: pošli mi to prosím na mail libor tecka bubenicek zavinac post tecka cz
Děkuji předem nastotisíckrát
PS: mě v profilu mail normálně funguje
to nForger - taky řešení, ale já měl tenkrát takovou radost, že jsem to mohl jet na motorce, že mě to při psaní cesťáku ani nenapadlo a teď už se v tom nechci zpětně vrtat ...
BMW GS = stroj na radost
Sice to není o spotřebě ale mám dotaz ohledně zápisu v TP a to u DAKARA r.v. 02 je tam napsané u obchodního označení : F 650 GD DAKAR je to normální nebo je to překlep?
Myslím to, že je tam GD jestli tam nemá být GS?
Upravil DAGR dne 02.05.2012 22:29
No to je zajímavý, ale věci z googletranslatoru bych bral s rezervou... obchodní označení týhle motorky je prostě BMW F 650 GS Dakar.
jardajerman@seznam.cz
JardaFGS napsal:
No to je zajímavý, ale věci z googletranslatoru bych bral s rezervou... obchodní označení týhle motorky je prostě BMW F 650 GS Dakar.
Kamarád kupuje dakarku dovezenou z německa a borec mu vyřizoval TP ale když mu mejlem poslal kopii, tak si všiml, že je tam GD místo GS asi by bylo nejlepší domluvit se ať to nechá opravit, nebo je ještě nějaká jiná možnost, aby s tím v budoucnu neměl problém?
taky mám normální GS , jenom mě napadlo, že to možná označily jinak, už jsem o tom slyšel, ale je to asi z toho překladu, protože jinde jsem to nenašel, spíš co má dělat, ještě mě napadlo bude si nechávat napsat 25kw myslíte, že to půjde přepsat?