nenasel jsem u toho clanku datum, takze vypovidaci hodnota trochu diskutabilni...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tu krizi jsme si zasloužily. Před týdnem jsem byl v Číně a my jsme proti nim líný vepři. Za 2-3000,- na naše makaj od 7:00 ráno do 22:00 večer, v sobou a neděly taky.
Až se tam jednou zhroutí komunismus tak zlikvidujou ekonomiku celýho věta a to bude teprv konec.
Upravil swat dne 07.11.2009 10:52
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Tu krizi jsme si zasloužily. Před týdnem jsem byl v Číně a my jsme proti nim líný vepři. Za 2-3000,- na naše makaj od 7:00 ráno do 22:00 večer, v sobou a neděly taky.
Až se tam jednou zhroutí komunismus tak zlikvidujou ekonomiku celýho věta a to bude teprv konec.
ja jsem nediskutoval o cerstvosti, diskutoval jsem o chybejicim datu.
Jinak ja se nerad klanim extremum... extremne kratka pracovni doba ala Francie ci extremne dlouha v Cine...
Kdyz jses od rana do vecera v praci, snadno se z tebe stane guma... aneb pro stromy nevidi les.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BMW> no jo když ono to nebude jen krizí možná jen krize přinutila zákazníky BMW otevřít oči a podívat se za co vlastně platí. Možná to v BMW vyvolá rekaci která nám prospěje (servis a že i zákazník co utratí jen 300tis je zákzaník)
Roberete> ty tam byl já tam byl a za 2000-3000 tam dělá někdo něco a někde. Tak tu nestraš lidi, taky tam už před 10-ti lety jiní a jinde než si viděl ty, dělali na naše za 8000-10000 (předesílám že to nebyli žádní top manageri) a zase mimo civilizované části jsou tam lidi co dřou rok za 10000. Ono taky u nás jsou místa kde se bere "na naše" 7000-9000 za směny včetně sobot a nedělí. Praha nění Česká Republika a New York není USA.
S leností je to jasné čím líp žiješ tím víc můžeš lenošit. Pokud ti někdi bude držet u hlavy brokovnicin nebo nebudeš mít na jídlo pro sebe a svoji rodinu tvoje pracovní tempo se zvýší možná až na úroveň, že u práce i zdechneš.
Jen si nejsem jistý jestli máme směřovat jejich směrem.
Mimochodem nevím proč by čekali na pád komunismu, jestli jsi si všimnul při pobytu tak hranice mezi kšeftem a politikou je tam dost jasně daná. Ve kšeftě tam vládne větší kapitalismus než v USA, o nás ani nenluvě.
Zruinovat eknomiku můžou už dnes, jsou totiž nejvtším věřitel USA, nikdy to ovšem neudělají, protože US je zároveň jejich největší odbytiště. Kolečko je to celkem jednoduché vyrobit prodat a vydělané prachy pujčit kupujícímu na nákup dalšího zboží.
No to jsem se zase zakecal. Tak nic ve zlém. Ale tuto krizi jsme si my určitě nezavinili. Česká Republika tedy sto pro ne.
Pracoval jsem pro Taiwanskou firmu na Taiwanu a tak uplne bych se tebou nesouhlasil.
1. Mi kolegove urcite sedeli u pocitace od 6 od rana do 8 vecer v kancelari a pak jeste tak do 2 v noci doma. I o vikendu a tak. ale udelali toho pomerne malo a hrozne slozite. Ukazalo se to ve chvili, kdy jsme dostali obdobny ukol a nam "evropanum" to trvalo petinu casu a namahy.
2. Jsou velmi dobri v masove vyrobe cehokoliv, prave diky nizkym nakladum. se samostatnym myslenim nebo inovatorstvim maji trosku obtize. Podle meho se jen presune vyroba a ridit ji budou stejne chlapci z BMW.