Co Vy na to? Podle předpovědi by mělo být celkem pěkně,tak proč toho nevyužít a jet se projet? Možná bych měl i plán,pro Ty,kteří by chtěli z bezprostřední vzdálenosti hladit tigry nebo hrocha Davídka...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Co Vy na to? Podle předpovědi by mělo být celkem pěkně,tak proč toho nevyužít a jet se projet? Možná bych měl i plán,pro Ty,kteří by chtěli z bezprostřední vzdálenosti hladit tigry nebo hrocha Davídka...
Je to člověk,kterej snad dřív figuroval jako krotitel zvěře a teď doma chová ruznou zvěř,ke který se může prakticky na dosah a viděl jsem fotky od přátel,kteří tam byli a normálně si hráli s mláďatama tigrů sibiřských,hladili si dikobraza atd.Tenhle chlapík pořádná dokonce i ruzná vystoupení pro děti.Chce asi 50kaček jakovlezný,akorát že to není jako v ZOO,že na zvířata čumíš přes sklo... Je to kousek ode mě a vubec jsem o tom nevěděl a docela bych tam hodil oko.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal(a):
A pak si zvířátka pohladí tebe
zvířátko nemuže hladit zvířátko,přeci nemá ručičky
starosta napsal(a):
Kubrte pokud bude pěkně tak přifrčím.Zejtra dám vědět a kdyžtak se domluvíme co a jak.
Jasnačka šéfe.Ti dyštak mužu přijet někam naproti,protože od nás je to asi 20km,tak ať se trochu projedu...
Remus511 napsal(a):
ručičky nemá,zato má velký drápky
a já mám velkej dyk
ho vyndám a zviřátko uteče
Remus511 napsal(a):
ručičky nemá,zato má velký drápky
a já mám velkej dyk
ho vyndám a zviřátko uteče
tak když je to takhle tak už se nebojím vlka nic
Karkulka už se ho taky nebojí...Karkulka se bojí mě