Po řadě - pokus/omyl jsem dospě k závěru, že si musím pořídit "pořádnou" MX přilbu.
Máte někdo nějaké zkušenosti s Airoh stelt senior?
2 velikosti skeletu, interiér kompletně vyndávací, dvojitá ventilace, speciálně odlehčená - váha 950g !
CARBON-KEVLAR
eshop Trávníček ji má v akci za 6 300,-!
Nebo poradíte nějakou jinou,ale podobně těžkou?
slonci přiložený následující obrázek:
Já jí mám už téměř rok a naprostá spokojenost. Co je horší je do ní vybrat brýle - sedí do ní pár kousků. Když jsem ji kupoval já, nebylo jednoduché vybrat nějaké, které by mi v tom seděli. A při pořizování brýlí doporučuji koupit s chráničem nosu už několikrát jsem dostal mouchu na špičku nosu a neni to nic příjemného.
Helmu používám převážně na silnici a polních cestách v létě když jsou parna je příjemná její vzdušnost. Lehkost odceníte při prvním nasazení! V terénu je to výhodné plus. Nicméně nyní se nám teplota propadla oproti létu dost dolu a stále se jezdí, tak už používám výklopku je to o hodně příjemnější než mít ošlehaný obličej studeným vzduchem, akorád se nemůžu zbavit pocitu, že mi to hlavu táhne porád nějak k zemi
Máte někdo nějaké zkušenosti s Airoh stelt senior?
2 velikosti skeletu, interiér kompletně vyndávací, dvojitá ventilace, speciálně odlehčená - váha 950g !
CARBON-KEVLAR
eshop Trávníček ji má v akci za 6 300,-!
Nebo poradíte nějakou jinou,ale podobně těžkou?
tu si koupil ve ctvrtek Vjetrnik.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2